bowling centri po Sloveniji added you on Google+

Google+ je na trgu že kar nekaj časa. Do sedaj me je dodalo že 669 uporabnikov – (dodaj me), s katerimi nimam skoraj nobene interakcije, kajti vseeno mi je precej lažje uporabljati Twitter (dodaj me) za hitro komunikacijo, kot pa to početi preko Google+.

Zanimiva stvar pri tem je, da Google+ še ni odprt za podjetja in da je pred časom “banal” cel kup njih, ki so to vseeno storila in registrirala svoj profil. In ko me je danes dodal bowling centri po Sloveniji, sem popizdil! Podobno, kot pizdim, ko dobim request na Facebooku od podjetja!

Tega se pač ne počne! Prijatelj sem lahko z osebo, ne morem pa biti z organizacijo, ali podjetjem. To dvoje lahko “všečkam”, saj so temu namenjene Facebook strani, podjetja pa bodo še morala malo počakati, da me bodo lahko začela “spamati” na Google+!!!

  1. Mene je tudi že dodalo kar nekaj promoterjev in firm, ampak se prav nič ne živciram zaradi tega. Dokler me ne plusajo v svojih spamih, teh spamov ne vidim (oziroma so vidni samo v moji Incoming mapi, ki pa je tako ali tako polna ljudi ki so me dodali, jaz pa jih ne smatram za dovolj zanimive da bi tudi bral njihova dogovezenja …). Torej, ne razumem zakaj se jim pustiš živcirati. Če pa ti grejo res tako na jetra, jih pa le prijavi Googlu.

    M

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja