Jutri je dan, ko brez izpolnjevanja PCT pogojev ljudje ne bodo morali skoraj nikamor več. Brez PCT pogojev ne bo mogoč obisk pošte, banke, bencinskega servisa, zdravnika (razen v nujnih primerih), vožnje z javnim prevozom .. V odloku piše, da se preverja pogoje PCT z aplikacijo, ki jo zagotavlja NIJZ. Jeba, Slovenija še vedno nima aplikacije za preverjanje PCT pogojev v Google in App Storeu? Kam so šli milijoni, ki so bili razdeljeni?!?

Ja, to je realnost Slovenije. PCT pogoji se bodo preverjali z aplikacijo – ki ne obstaja. Torej je odlok ničen in nima veze z ničemer, saj so celo predpisali aplikacijo, za katero smo davkoplačevalci plačali milijon evrov, pa vendar je še vedno – po vsem tem času, ni v uradnih “trgovinah”.

Čestitke še za eno briljantno potezo ablasti, ki očitno niti ne ve več kaj predpisuje, ampak predpisuje zgolj za to, da nas kaznuje.

covid 19 aplikacija

2 Responses to Zakaj v Sloveniji še vedno nimamo aplikacije za preverjanje PCT pogojev v Google in App Storeu? Kam so šli milijoni?

 1. NightLord pravi:

  Aplikacija sicer obstaja in vsak (ki ni Apple) jo lahko namesti v 5 minutah. Preverjeno deluje, tudi jaz jo imam.

  To ne spremeni dejstva da je ablast nesposobna in da stvari ni uredila kot je treba, a da aplikacije za preverjanje PCT ni, tudi ne drži.

  • had pravi:

   deluje za androide :) za apple ne, vsaj ne od nijz, ker je ni :)

   .apk, ki je na voljo je lahko zapakirano sranje :)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.