tabor sds tabor sds

S katero aplikacijo so preverjali PCT pogoje na shodu SdSovcev v Bovcu?

Včeraj se je v Bovcu dogajal shod SdSovcev. Po fotografijah in videoposnetkih, ki so jih objavili udeleženci, se jih je zbralo precej. Zanima me, s katero aplikacijo so preverjali PCT pogoje na shodu, saj aplikacija, ki jo je NIJZ predstavil v petek dopoldan, popoldan odstranil APK s spleta in objubil, da ob popravljena v soboto, danes še vedno ni na voljo. So kršili lastne odloke in niso preverjali pogojev PCT?

Seveda mi je jasno, da odloki veljajo za vse, razen za pripadnike SdSovcev. In prav zanimivo bi bilo videti koliko časa je trajalo preverjanje PCT pogojev pri vseh udeležencih shoda v Bovcu.

Sicer pa je zanimivo videti različne posnetke, ki prikazujejo, da so udeleženci sedeli drug poleg drugega, medtem ko se morajo na kulturnih dogodkih ljudi držati razdalje. Zanimiv je tudi pogled na obraze udeležencev …

Ampak to je, kot sem že zgoraj omenil, povsem nepomembno. Pomembno je, da za vse ostale veljajo odloki, ki se jih moramo držati, za prvorazredne pač ne. In zanimivo bo videti številke okuženih v naslednjih dneh, ko bo “delta udaril” med temi udeleženci shoda – ravnokar sem izvedel SdSovca, ki so leto in pol grozili s tem, da bo povećanje števila okuženih zaradi petkovih protestov …

Udeleženci tabora so imeli tudi svoj hashtag – #TaborSDS2021, ampak uporabljala ga je samo ena oseba! Očitno ostali niso internetno pismeni in niti ne uporabljajo tviterja – če se kdo sprašuje kdo podpira ablast. Zgolj troli oz. par posameznikov, ki imajo neskončno različnih profilov, kajne Kopriva in Luka Perš aka Potepuški penzionist.

tabor sds
tabor sds