Tadej Pogačar je ime Slovenije s svojo drugo zmago na Tour de France ponesel v svet. Ves svet piše o njegovem uspehu in ga kuje v zvezdo. In kaj dobi v Sloveniji? Grafični zmazek kot čestitko od samega Janeza Janše, ki bolj spominja na novo pašteto kot pa na karkoli drugega. Sramota, da ji ni para.

To, da imajo v SDSu neskončno velike težave z grafičnim oblikovanjem ni nič novega. Shutterstock ablast za svoje shutterstock državljane. Ruski gasilci, ki se jim ablast zahvaljuje za zmago nad Covid-19, itd itd itd .. Toliko grafičnih “failov”, še posebej v zadnjih dneh, da se človeku zastavi vprašanje, če to slučajno ne počnejo zanalašč.

No, ni panike. Ne počnejo tega zanalašč, zgolj imajo “drugačen” čut za estetitko in oblikovanje. In bistvo je, da je njihovemu volilnemu telesu to všeč, kajne?

Razumem, da novi ambasador pride oblečen kot Kekec na sprejem k Dodiku, ampak ne razumem zakaj bi ablast želela iz Pogačarja narediti pašteto!? Zelo narobe, čeprav razumem, da je točno to njihov domet v grafičnem oblikovanju!

tadej pogacar janez jansa