Ne, nisem imel sreče, da bi sedel za volanom Ferrarija California, sem pa imel srečo, da sem zagledal ta avto pred vstopom v starinski del mesta Sirmione in v njem dve luštni deklici. In seveda sem takoj testiral kakšen video posname iPhone 4S? Ko sem ga “razvil”, oz. pretočil preko aplikacije na Vimeo, sem bil presenečen nad kvaliteto, ki jo omogoča:

  • Video recording, HD (1080p) up to 30 frames per second with audio
  • Video stabilization

In dejansko se to pozna pri tem posnetku. Sploh v deli, ko gospodična za volanom opazi, da jo snemam in se mi prijazno nasmehne! Všečno!

Ferrari California? Aha, kul avto. Definitivno bi ga imel kot tretje vozilo, če bi se našel bogat sponzor, ki bi mi ga lahko omogočil. Sicer pa si več podatkov o njem lahko preberete tukaj. 460 konjev bi definitivno znal izkoristiti in verjamem, da bi me kakšen nadebuden lastnik iPhonea 4S tudi posnel!

2 Responses to Ferrari California – video posnet z iPhone 4S

  1. siggi pravi:

    Lušen avto (in voznica) in dovolj dober posnetek, da vidiš kako nerodno drži volan pri zavijanju.. doh :) tipično žensko

  2. Slovenec na Tajvanu pravi:

    Had, ti si nevaren za ženske za volanom. Tak drag avto, pa je vate gledala 2 sekundi, namesto da bi gledala pred sabo.. jojoj :-P

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.