Saturnia Tuscany hotel in Booking.com Tonight aplikacija

Nov dan, nov hotel. Vendar tokrat sem hotel rezerviral s pomočjo iPhone aplikacije Tonight Booking.com, ki je namenjena ljudem, ki precej kraj menjajo svoje načrte in ne vedo točno, kje bodo zvečer pristali. Kot sem že prej omenil, sva pristala v Saturnii in ker sva bila precej utrujena, sem se odločil, da rezerviram hotel. Cene niso ravno najbolj nizke v teh krajih, vendar Tonight reši ta problem.

Namreč sama aplikacija je namenjena ravno “last minute bookingu” hotelskih sob, ki jih lahko iščete po različnih kriterijih – oddaljenosti, kategoriji, ceni, oceni.. Popusti so velikanski – do 60% v primerjavi z originalnimi cenami. Aplikacija zahteva vpis podatkov kartice, s katero se izvrši transakcija, kar pa verjamem da marsikoga odvrne od uporabe in “bookinga” sobe. In tako sem pred hotelom Saturnia Tuscany hotel, ki se ponaša s štirimi zvezdicami, ko sem videl, da mi je všeč, plačal sobo, čez par minut stopil v recepcijo in voila, dobil kartico in sobo po ugodni ceni – 90 eurov. V primerjavi s standardno ceno, ki je 199 eurov.

Hotel je velik, precej nov, urejen in čist. Receptor govori angleščino (jupi!) in si je vzel par minut in razkazal celoten hotelski kompleks. V notranjosti se skriva čudovito opremljen wellness. Edina napak je zunanji bazen, brez ogrevane vode – vendar me to ni niti najmanj zmotilo, ko sem se vrgel vanjo. V okviru hotela je tudi restavracija, ki jo bom testiral čez par minut.