Nisem pogost obiskovalec McDonaldsa. V bistvu vanj zaidem vsake “kvatre”, ko si zaželim velik čokoladni milkshake, ali pa kakšen hamburger, za katerega točno vem kakšnega okusa bo. Ker že res dolgo nisem bil v McDonaldsu, me je pred parimi dnevi “sezul” pogled na to, kar sem videl v prenovljenem lokalu v Šiški.

Namreč toliko svinjarije na enem mestu – na tleh krompir, lončki, vse skupaj polito s pijačami in prekrito z vrečkami s krompirjem, kot tudi povsem svinjski deli naprav in politi, na naprav lončki in ostanki – še nisem videl nikoli, niti v največji luknji do sedaj! Kot da bi prišel v največjo luknjo sredi “vukojebine”. Glede na to, da ima McDonalds svojo politiko čistoče in red, ki se ga je potrebno držati, je bilo tole zame velikansko presenečenje. In ja, sem pikolovski pri takšnih stvareh.

McDonalds, hvala za to “čudovito” izkušnjo in se vidimo zopet čez par let, ko boste mogoče sami odkrili, da tole ni najboljši način lastne promocije in boste imeli zopet urejene lokale – glede na to, da je tale na novo preurejen, bi to definitivno pričakoval.

mcdonalds1

mcdonalds2