SiOL pokal – prijavite ekipo malega nogometa!

Tale zapis je namenjen vsem ljubiteljem malega nogometa, oz. futsala, kot smo mu mi rekli pred leti, ko sem enkrat tedensko brcal žogo v dvoranah po Ljubljani. Na žalost se časi spreminjajo in meni se ne da več “laufat” za eno žogo in brcat v noge prijateljev. Ampak SiOL pokal, največje vseslovensko rekreativno tekmovanje v malem nogometu, bo poskrbel za vse ljubitelje malega nogometa. Kako?

SiOL pokal, se bo pričel 6.aprila in bo trajal vse do 29.septembra, bo na 13 turnirnih po vseh Sloveniji (Koper, Krško, Nova Gorica, Kranj, Velenje, Celje, Ljubljana, Novo mesto, Murska Sobota, Domžale, Maribor, Ptuj, in finale v Ljubljani) iskal najboljše “futsaliste”, ki bodo lahko dobili glavno nagrado – ogled finala UEFA Lige prvakov 2014 v živo!

Največji vseslovenski turnir v malem nogometu

  • 12 turnirjev po vsej Sloveniji
  • finalni turnir v Ljubljani
  • poletni nogometni tabor
  • nagradni sklad: več kot 27.000 EUR
  • glavna nagrada: ogled finala UEFA Lige prvakov 2014

Svojo ekipo lahko prijavite preko:

Da pa ne bo tole kot promocija in da bo malček bolj jasno, zakaj podpiram to akcijo:

SiOL pokal pa bo imel tudi dobrodelno noto, saj bo Telekom Slovenije nogometno zabavo, v sodelovanju z Nogometno zvezo Slovenije in Zvezo prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje, približal tudi varovancem botrov, otrokom iz socialno ogroženih družin, ki so vključeni v projekt Botrstvo.

Na nogometnem taboru v Kranjski Gori se bodo lahko v juliju 2013 dečki in deklice skozi zabavno igro teden dni učili nogometnih trikov pod vodstvom priznanih slovenskih trenerjev nogometa, nekaj pa jim jih bo predstavil tudi gostujoči nogometni zvezdnik.

Donatorska sredstva, ki bodo omogočila nepozabno doživetje več kot petdesetim otrokom iz vse Slovenije, bo prispeval Telekom Slovenije, trenerji in nogometni zvezdniki pa prihajajo iz vrst Nogometne zveze Slovenije. Slednja bo popestrila tudi popoldneve preostalih 7 poletnih taborov v Kranjski Gori, ko bosta varovance obiskala trener in profesionalni nogometaš.

siol_pokal