Testiranje Citroënove DS linije na drugačen način – #dsdriver

Zadnje čase sem dobil na test par različnih vozil in spisal par tekstov na to temo. Ker nisem avtomobilistični novinar, so bili tudi teksti drugačni, kot so v strokovnih revijah. S tem sem se očitno pojavil na radarju avtomobilskih blagovnih znamk.

Ko je pred časom prišel na trg Citroen DS3 Cabrio in sem ga med sprehodom po Ljubljani tudi “instagramal” in izrazil svoje presenečenje nad tem, da se lahko vanj spravi tudi otroški sedež, so me kontaktirali iz Citroena in mi ponudili v test dotično vozilo.

Ideja se mi je zdela super, vendar je bilo vreme precej neugodno za vožnjo s kabrioletom, zato sem se odločil, da še malce počakamo s tem testom. V tem času je prišlo do nekaterih sprememb in ideja se je precej spremenila.

Citroen mi je ponudil štiri vozila iz serije DS (DS3 Cabrio, DS4 in DS5) in vsako vozilo imam v uporabi en teden, vendar s posebnim namenom – ta dogovor sem dosegel skupaj z njimi, kajti ideja mi je bila več kot fenomenalna, saj povezuje Citroenov slogan – Creative Technologie in pa to, na kar bi morali biti v Sloveniji ponosni – ljudi iz startup sveta!

Dvakrat tedensko bom peljal osebo (lahko tudi cel team) iz startup sveta, ki se bo prijavila tukaj, na lokacijo po njeni izbiri – če bo potrebovala prevoz na sestanek, na poslovno večerjo, ali pa si bo oseba samo želela iti na pijačo z menoj in jo bom zapeljal s Citroenom.

Potrebuješ Driverja? Kontaktiraj me! :D

In zakaj bi si kdorkoli želel pogovora z menoj, saj vendar nisem tako zanimiva oseba?

  • mogoče zato, ker je startup svet v Sloveniji precej majhen in večinoma se poznamo med seboj
  • ker sem dokaj kritičen in lahko kakšni ideji dodam še malce soli
  • ker bom o tem, o čemer se bom pogovarjal z osebo tudi spisal intervju in predstavil produkt, ali storitev, ki jo njen startup predstavlja svetu
  • prav tako bom poskrbel, da bo vse to ovekovečeno v fotografijah in poskusil posneti kakšen video

Oseba bo dobila #dsdriver -ja (mene), ki ji bo omogočil, da lahko kljub napornemu tempu, ki ga ima, brezskrbno pride na sestanek, večerjo, ali pa da gre v soboto “kajtat” na Gardsko jezero.

Seveda pričakujem, od vseh, ki me boste kontaktirali, da boste imeli tudi določene datume, kdaj potrebujete prevoz, predvsem pa, kaj je vaša destinacija. Namreč vožnja do Rima bo malce problematična zaradi časa, vendar sem precej odprt za vse nore predloge – ideja smučanje z Vršiča bi mi bilo povsem všeč v teh dneh.

Vse, kar se bo dogajalo v naslednjem mesecu boste lahko spremljali tudi na posebni strani https://www.had.si/blog//dsdriver/ in pa na raznih kanalih, kjer bo vse označeno s hashtagom #dsdriver

citroen_ds3_cabrio002

citroen_ds3_cabrio004

citroen_ds3_cabrio001

citroen_ds3_cabrio003