Podjetje Samsung Electronics, ki uspešno opravičuje položaj vodilnega ponudnika nosljive tehnologije, je predstavil dve novi, izredno elegantni izdaji ure Gear S2 classic: ohišje prve je narejeno iz 18-karatnega rožnatega zlata, ohišje druge pa iz platine. Novi izdaji klasičnega modela pametne ure Samsung Gear S2 tako ponujata še več možnosti za izražanje in prilagajanje uporabnikovega stila s poudarkom na njeni krožni obliki in napredni funkcionalnosti.

»V letu 2015 smo s pametno uro Samsung Gear S2 postavili nov standard v kategoriji pametnih ur. Presegli smo vse meje in predstavili eno najbolj naprednih nosljivih naprav Samsung do zdaj,« je dejal Younghee Lee, izvršni podpredsednik globalnega trženja v diviziji za mobilne komunikacije v podjetju Samsung Electronics. »V letu 2016 bomo še naprej premikali meje in višali standarde, da bomo lahko ponujali izdelke, ki si jih naši uporabniki najbolj želijo.«

Uspešni predstavitvi ure Gear S2 v 2015 je sledilo sodelovanje z različnimi partnerji, saj si Samsung prizadeva, da bi uporabnikom zagotovil še več udobja in razširjene zmogljivosti. Med najbolj priljubljenimi aplikacijami sta aplikaciji CNN in Bloomberg za Gear S2. Priljubljeni so tudi različni dizajni številčnice in priročne aplikacije, kot so eBay, ESPN, Uber in Voxer.

Da pa bi bila uporabniška izkušnja ure Gear S2 še bolj osebna in prilagojena uporabniku, je Samsung dopolnil tudi linijo paščkov za ure in dizajn številčnic. Pri ustvarjanju vrhunskih novih paščkov so sodelovali z ekskluzivnimi oblikovalci, kot je npr. Colombo in predstavili več zabavnih in ustvarjalnih številčnice, npr. take s podobami likov Peanuts in deli umetnikov, kot so Keith Haring, Jean-Michael Basquiat, Jeremyville in Burton Morris.

Novi izdaji klasičnega modela ure Samsung Gear S2 classic z ohišjem iz 18-karatnega rožnatega zlata z usnjenim paščkom v barvi slonovine ter ohišja iz platine s črnim usnjenim paščkom bosta na voljo od februarja 2016 dalje.