Samsung Galaxy Note7 / zamenjava telefona

Samsung ima težave z baterijami pri mobilniku Samsung Galaxy Note7 in posledično so ustavili prodajo tega modela telefona. Mnogo uporabnikov Samsung Galaxy Note7 (več kot 35 znanih primerov9 je namreč doživelo težave z baterijo, ki je lahko povzročila tudi resne posledice – baterije so se namreč pregrevale in to je rezultiralo tudi v eksploziji.

Seveda se je Samsung, pri sanaciji teh težav, predvsem pa pri odkrivanju telefonov, ki vsebujejo problematične baterije odločil za to, da bo uporabnikov zamenjal telefone in jim dal nove.

Lastniki Samsung Galaxy Note7 lahko informacije o zamenjavi telefona poiščejo na naslovu http://www.samsung.com/si/note7exchange/

Prejeli smo manjše število poročil o incidentih iz celega sveta, ki se nanašajo na omenjeno težavo, zato z vsemi našimi dobavitelji po svetu izvajamo podrobnejše raziskave in lociramo morebitno sporne baterije na trgu. Ker pa podjetje Samsung kot absolutno prioriteto in na prvo mesto pred vsem postavlja varnost svojih uporabnikov, je zaustavilo prodajo telefona Galaxy Note7 po celem svetu.

Način zamenjave pametnega telefona Samsung Galaxy Note7

Vse kupce telefona Galaxy Note7 spodbujamo, da izkoristijo možnost zamenjave telefona, ki poteka tako, da:

  • svoj obstoječ Galaxy Note7 lahko od 19. septembra dalje (v najkrajšem možnem času) zamenjate s popolnoma novim Galaxy Note7. Menjava bo možna na lokaciji nakupa.
  • že takoj lahko svoj Galaxy Note7 zamenjate za model Galaxy S7 ali S7 edge, razlika v ceni pa vam bo povrnjena. Menjava bo možna na lokaciji nakupa.

Če ste svoj Galaxy Note7 naročili v predprodaji in nanj še čakate / Opravičujemo se, ker še niste prejeli novega Galaxy Note7. Z našimi dobavitelji si prizadevamo, da vam karseda hitro priskrbimo nadomestno napravo. Potrudili se bomo, da boste svoj Galaxy Note7 prejeli čimprej po 19. Septembru (v najkrajšem možnem času).

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja