The next big think is already here Samsung Galaxy S3 je oglas, s katerim se Samsung “bojuje” proti zadnjemu modelu Apple iPhone5. No, podatek, da je Apple v enem dnevu prejel preko 2 milijona naročil za iPhone5 verjetno pove dovolj o tem, kaj si dejansko uporabniki želijo. In da “cukrčki”, kot so Palm Swipe Capture, Shake to Update, NFC, Smart Stay, Direct Call le niso dovolj za uporabnike in je že sam naslov oglasa It doesn’t take a genius dovolj zgovoren sam po sebi, kaj si mislijo.

No, poleg naslova (ki ima dva pomena) me tudi preseneča dejstvo, da so za svoj oglas uporabili primerjavo s svojo konkurenco. Kar se mi ne zdi tako pametna zadeva, sploh v primeru, ko so uporabniki v istem dnevu naredilo “svojo verzijo” oglasa (moč jo je videti spodaj) – Don’t be fooled. It’s not all about specs, kjer so prikazali svoj pogled na celotno zadevo.

In ne, telefon že dolgo ni samo hardware, ampak je to, kar je zadaj. In pri Appleu je cel kup stvari, ki privlačijo uporabnike in jim omogočajo neskončno možnost.

p.s.: oglas Samsunga se mi zdi precej neposrečen poskus! In ne, ne zato, ker sem sam ljubitelj Applea!