12. festival GorA RockA / nastopajoči / Siddharta, MI2, Big Foot Mama

Znane so vse nastopajoče zasedbe edinega dobrodelnega rock festivala v Sloveniji! Tresla se bo gora, špilal se bo rock, od četrtka, 23. junija, do nedelje, 26. junija 2016 (ŠENTVIŠKA GORA – TOLMIN – SLOVENIJA) – http://gorarocka.si/

  • Četrtek, 23.6.: STEVE ‘N’ SEAGULLS, HAMO & TRIBUTE2LOVE, SUPER ACTION HEROES, Q2O
  • Petek, 24.6.: SIDDHARTA, MI 2, ADAM, ANSAMBL IKEBANA, PRELUDE
  • Sobota, 25.6.: S.A.R.S., BIG FOOT MAMA, I.C.E., SKEEBEEP, LEŽEČI NEBOTIČNIK

Obiskovalci bodo tudi letos deležni nizke cene festivalske vstopnice ter brezplačnega kampiranja. GorA RockA rockerji bodo lahko tako letos podaljšan vikend preživeli v neokrnjeni naravi in se prepustili zvokom rock glasbe in njenim čarom. Organizatorji festivala vsako leto poskrbijo tudi za dobrodelnost, saj je celoten izkupiček festivala namenjen lokalni skupnosti, posameznikom in dobrodelnim ustanovam.

Prostovoljci, ki skrbijo za organizacijo dobrodelnega festivala GorA Rocka dokazujejo, da se da s trdim in dobrim delom uspeti in družbi aktivno pomagati pri doseganju ciljev za boljši jutri. Da se pri vsem skupaj še zabavajo, pa je vse še toliko bolje. GorA RockA je odmeven dogodek, ki je v ta idilični delček Slovenije pripeljal že skoraj vse največje slovenske in nekaj tujih rock zasedb.

Najbolje pa dogajanje in potek festivala povzamejo spodnji komentarji obiskovalcev: “Hvala GorA RockA za the best žur ever.”, “Tu bi loh kmot včkt na let nredl, res je bl top šit.”, “Hvala lepa za fenomenalen žur, organizacija je bila res dobra, pohvalti moram pa tudi varnostnike.”, “Zakoooon!! Ni bolšega žura. Predlagam, da podalšate festival kar za ceu tedn.”, “Hvala za nepozabn žur, super ste!!!”, “Ta Gora roka je ubitačna.”, “Res špica je blo! Od organizacije, do osebja, varnostnikov. Res odlično! Bravo.”, “Zakon blo, se vidmo drugo leto.”

Vstopnice

V predprodaji festivalska vstopnica znaša samo 25€ in jo je mogoče kupiti na vseh prodajnih mestih Eventima. Spletni nakup: http://bit.ly/gorarocka2016

gorarocka