Zdrava Atmosfera / zvodnik Roni Kordiš in ostale nebuloze

Zdrava Atmosfera, “kult”, katerega članica je finančna ministrica Mateja Vraničar Erman, ki jo je ustanovil in vodi Dragutin Barušić nadaljuje s svojimi lažmi, podtikanji in nebulozami. Očitno jim gre v nos, da nekdo piše o njih in potem poskušajo s svojim nagovorom različnim medijev, vladi in ostalim predstaviti svoje bistroneumne zaključke.

Tokrat, zopet, je elektronsko sporočilo napisano v Comic Sans pisavi, večinoma posvečeno meni. Ampak glede na to, koliko nebuloz so sposobni napisati v sestavku, se mi postavlja preprosto vprašanje – upam, da ministrica za finance ni tako paranoična in nima tako bujne domišljije.

Po neprištevnosti ex veleposlanika v Madridu, me vse skupaj malce straši in prav želel bi si, da bi imeli dokaze, da so vsaj ministri v vladi prištevni. Po spodnjem pisanju sodeč – gre za precej resne težave določenih ljudi – vendar se sam ne morem postaviti v vlogo sodnika, bi bil pa vesel kakšnega strokovnega mnenja o tem in ostalih njihovih elektronskih pismih, ki jih pošiljajo.

Spodaj je del, kjer me omenjajo, če pa bi kdo resnično želel iti čez celotno kloako, ki jo verjetno ne razumejo niti sami, pa jo z veseljem delim:

 • eden takih je Roni Kordiš (generator had bloga) ki po ukazu novinarja Tomice Šuljića ponavlja Šuljićev opomin ZdraviAtmosferi, da je ZdravaAtmosfera Državljanom Družinam Državi prepovedana
 • Pretkanost Ronija Kordiša je v tem, da ves čas od vsega začetka poizkuša vodljive bralce zavajati in jim s provokacijo podtika, da bi dosegel nezaželenost ZdraveAtmosfereA Roni je toliko prepričan v moč mafije, da se je tako ali tako nastavljeni dr. Saneli Banović pred vsemi postavil za njenega zvodnika s stavkom, da javno išče moža z objemčki in poljubčki, kar negre brez denarne podpore, ker novinarji s članki vedno podpirajo lovce na denar.
 • Provokativni tekst, nespretno skrit v poizkus nedolžnosti, Ronija Kordiša na elektronskem blogu ‘had’ prilagamo in jasno razodevamo
 • S TEM RONI GROZI, DA JE NAROD BREME DRŽAVI, PA MU SUBLIMIRANO SPOROČA, DA NAJ UMOLKNE.
 • ZDAJ KAR NAENKRAT RONI REAGIRA ČEŠ NA ”SPAM”, VSAKIČ Z VSE VEČ BEŽANJA V PRANJE ROK OD MONTIRANIH NAPADOV NA ZdravoAtmosfero, KAR RAZKRIVA VSE VEČJO UMAZANOST POKVARJENCEV.
  TAKO IMA ZDOLGOČASENE BRALCE, KI RES DA SO VODLJIVI ZARADI RAZVADE KOMODNOSTI, ZA POVRŠNE OZIROMA PLITKE, IN JIH Z ZVITOSTMI ZAVAJA, DA SI ČIM DLJE NEBI ZAŽELELI PROMIŠLJANJA IN RAZUMEVANJA.
 • COMIC SANS NI MONTJA ZA ZDRAVEGA ČLOVEKA PA IMA RONI NAJBOLJŠE VSEBINE S KREATIVNIMI POD MIZO IN REKREATIVNIMI ZA ZAVESO, TAKO IN TAKO MAMILAŠI IN SLADOLEDI, A KAKO MU JE GROZNO, GA IZDAJAJO OČI IN NI NIČ ČUDNEGA, DA ŽIVLJENJE IMENUJE ”HAD” IN SE GRE, ČEŠ DA BREZPLAČNEGA MENTORJA BRALCEM O ZdraviAtmosferi.
 • V vednost: Kabinet Predsednika Države RS, Kabinet Predsednika Vlade RS, Kabinet Predsednika Državnega Zbora RS, vsem Ministrstvom RS, Informacijska Pooblaščenka, Varuhinja Človekovih Pravic-Slovenija, Varuhinja Človekovih Pravic Bruselj

Glede na to, da gre za konstanten mobing s strani Zdrave Atmosfere, me zanima na koga se lahko obrnem za reševanje tega problema. Sicer vem, da bi lahko nastavil filter in avtomatsko pobrisal vso njihovo pošto, pa vendar so mi všeč takšne bizarnosti, sploh, ko izveš o sebi, da si zvodnik, mag in vse ostalo, kar nastaja v glavah pripadnikov Zdrave Atmosfere…

p.s.: očitno nekaj delam zelo prav, da me tako pogosto omenjajo.

 1. Evo, tale sekta ti daje blagoslov in priznanje, da bi lahko z vsemi opisanimi sposobnostmi ustanovil svojo hepihepi ali zdravozdravo atmosferoatmosfero ;)
  Samo prdneš, zapišeš slogan “najprej zdravje, potem pa kultura” in voila atmosfera za mešanje megle pripravljena ;)

 2. Ne vem no, če je atmosfera tam najbolj zdrava. Dugače pa projekcija?

 3. Ljudje se pa beguncev bojijo ????????
  Mene je ornk strah, pa ne zase, za njih me skrbi! (če bi se mi kakšen preveč približal)
  Teli psihopati imajo v rokah najpomembnejše ministrstvo, ljudje pa še kar mirno spijo ???

Komentarji so zaprti.