Igor Bavčar. Osamosvojitelj. Pa vendar tudi nekdo, ki si je omastil brke v raznih aferah. Zadnja leta lahko spremljamo kolobocije sodstva, ki mu nekako ne morejo blizu. In Igor Bavčar se zna zelo dobro ogniti prestajanju zaporne kazni, ker očitno pozna vzvode in pozna procedure.

Navadni državljani bi že zdavnaj prestajali zaporno kazen v zaporu, Igor Bavčar pa je še vedno na prostosti in kot vse kaže, bo tako še precej dolgo časa.

Ob vseh teh kolobocijah se mi zastavlja preprosto vprašanje – zakaj sodstvo ne oprosti Igorja Bavčarja. Veliko manj stroškov bo, mediji bodo imeli možnost pisanja o kakšni drugi temi, javnost pa se ne bo več ukvarjala z njim. Saj je osamosvojitelj. Nekdo, ki je poskrbel za to, da živimo Slovenci v takšni državi kot živimo. No, mogoče je bil malček preveč požrešen, ker takšni ljudje očitno nimajo nikoli dovolj.

Jaz resno predlagam sodstvu, da se Igorja oprosti vsega. Tudi za vnaprej. In da se ne bocka z njim. On je osamosvojitelj. Naj se pusti reveža, ki ima probleme s srcem pri miru. A se nikomur ne smili??

#ironijaoff