YouTube Music in YouTube Premium sta od danes naprej na voljo tudi v Sloveniji. YouTube Music je nova storitev pretakanja glasbe, ki je namenjena poslušanju, saj je bil YouTube jzasnovan za gledanje, kar je pomenilo, da smo morali uporabniki preklapljati med različnimi aplikacijami in YouTubom.

Z YouTube Music je tako lažje raziskovati svet glasbe in storitev je še bolj personalizirana kot kadarkoli prej. Hkrati YouTube predstavlja tudi YouTube Music Premium s plačljivo naročnino, ki vam omogoča poslušanje v ozadju, prenose in izkušnjo brez oglasov za 5,99 evrov na mesec. Ljubitelji glasbe lahko izkoristijo prvi brezplačni mesec za YouTube Music Premium tukaj.

Prav tako je od danes naprej na voljo tudi YouTube Premium, ki uporabnikom nudi podobne funkcije kot Music Premium, vključno z izkušnjo brez oglasov, gledanjem v ozadju in prenosom vsebin z YouTuba. Prvi mesec lahko YouTube Premium preizkušate brezplačno tukaj. Mesečna naročnina je 7,19 evrov na mesec.

Kaj omogoča YouTube Music?

  • na voljo je vsa vsebina, ki je na YouTubeu – glasbeni videospoti, uradni albumi, singli, remiksi, koncerti v živo, priredbe
  • priporočila za vas na podlagi podatkov o tem kaj ste poslušali in kje se nahajate
  • predvajalni seznami za vse zvrsti, razpoloženja in priložnosti
  • pametno iskanje, ki vam omogoča, da boste našli pesem, tudi če se ne morete spomniti, kako se imenuje
  • najbolj priljubljeni videoposnetki
  • brez interneta? Z YouTube Music Premium lahko predvajate tudi pesmi, ki ste jih prenesli
YouTube Music
YouTube Music