Po tem, ko je v bendovski formaciji predlani sploh prvič nastopil na Metelkovi, se v Galo Halo z ekskluzivnim praznovanjem okrogle obletnice vrača Dalaj Eegol, občasni Recycleman in nekoč Ali En.

Po dvoletnem pavziranju se z novo zasedbo na odre vrača Dalaj Eegol. Razlog je primeren, saj je nov cikel koncertiranja v največji meri posvečen 20. obletnici enega najpomembnejših mejnikov slovenske popularnoglasbene krajine in drugega najpomembnejšega Dalajevega ter prav tako kultnega albuma Smetana za frende, ki ga je leta 1999 posnel seveda kot Ali En.

Album je takrat žel neverjetne uspehe in na naši levi sceni tudi pozlatel. Kupček hitov s plošče (Čudna pot, Nai Firma, Utrip mladosti, Zadeta si lepa Ljubljana, Hašiš in Who is the real Kekec?) v bendovski izvedbi zveni še bolj nafunkirano, pa tudi ekskluzivno, saj bo tokratni nastop edini v prestolnici do konca leta.

Po povratniški turneji, ko se je pred desetimi leti po večletnem nastopaškem mrku ob petnajstletnici izida Leve scene Dalaj prvič zavihtel na odre s pravim bandom, sedaj torej ob čisto drugi obletnici ponovno v koncertni formi.

Rapa, funka in smetane za vse!

Ali En Dalaj Eegol Recycleman 30. avgust ob 21h letni vrt Gala hala Happy 20. B’day Smetana za frende
Ali En Dalaj Eegol Recycleman 30. avgust ob 21h letni vrt Gala hala Happy 20. B’day Smetana za frende