Melania Trump / who gives a fuck about the Christmas stuff and decorations

Včeraj je na splet “leaknil” posnetek Melanie Trump iz leta 2018, ki ga je posnela njena bivša prijateljica in njena svetovalka Stephanie Winston Wolkoff, ki je napisala knjigo Melania and Me. Gre za precej zanimivo izražanje prve dame ZDA, ki je v svojem “čustvenem izlivu” pokazala drugačen obraz, kot smo ga sicer vajeni pri njenih nastopih, ki so vsi pocukrani in očitno tudi precej zlagani.

Včeraj se je poleg informacije, da sta predsednik in prva dama ZDA Covid-19 pozitivna, zgodil tudi tale “leak”, ki meče zelo slabo luč na Melanio Trump, predvsem pa prikaže njene “travme”, ki jih ima z bivanjem v beli hiši. Zanima me kako se bodo naši domoljupci oglasili ob njenih besedah. Bodo še naprej ponosni nanjo?

Kaj je torej Melania Trump vse izjavila v kratkem pogovoru?

They say I’m complicit. I’m the same like him, I support him. I don’t say enough I don’t do enough where I am. I’m working … my ass off on the Christmas stuff, that you know, who gives a fuck about the Christmas stuff and decorations? But I need to do it, right? OK, and then I do it and I say that I’m working on Christmas and planning for the Christmas and they said, ‘Oh, what about the children that they were separated?’ Give me a fucking break. Where they were saying anything when Obama did that? I can not go, I was trying get the kid reunited with the mom. I didn’t have a chance — needs to go through the process and through the law.

Ja, tudi to je Melania. In očitno je ta obremenjenost z Obamo prešla z Donalda na Melanio in ga tudi v “samogovorih” omenja. Spodaj pa je še posnetek njenega “samogovora”. In verjetno je takšnih in podobnih izjav še nešteto …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja