Te dni bodo grobovi po Sloveniji polni obiskovalcev. Pa vendar je sedaj obdobje epidemije Covid-19 in posledično smo omejeni na gibanje znotraj svoje občine. Namesto odhoda na pokopališče pa lahko prižgete virtualno svečko na naslovu https://www.candela.rip/  in tako se ne izpostavljate po nepotrebnem možnosti okužbe. Predvsem pa #OstaniDoma.

Ideja Candele je preprosta. Virtualni prižig svečke za pokojne, ne glede na kraj kjer se nahajate. Storitev je v osnovi brezplačna, z registracijo pa si omogočite tudi dostop do plačljivih storitev – večja izbira sveč, možnost izbire trajanja gorenja sveče in še več ostalih možnosti

Preko Candele imate možnost prižgati zasebno svečko, kar pomeni, da to ne bo vidno drugim – ta rešitev mi je še posebej všeč, saj sem zadnja leta precej velik nasprotnik neštetim svečkam, ki jih prinesejo svojci na grobove zgolj in samo za 1. november.

Ja, se zavedam, da splet ni enako realni svet. Pa vendar v tem obdobju je boljše #OstaniDoma kot pa, da se pridružiš zaradi nepazljivosti svojcem, ki so že na pokopališču.

Candela prizgi virtualno svecko in OstaniDoma www.candela.rip
Candela prizgi virtualno svecko in OstaniDoma www.candela.rip