vasko simoniti bolan vasko simoniti bolan

Vasko Simoniti je bolan / zakaj ni na zdravljenju

Vlada je bila včeraj na obisku v Posavju. Med njimi je bil tudi minister za kulturo Vasko Simoniti. Ko so ga mediji želeli dobiti pred kamero, da bi dobili odgovore na vprašanja, jih je Vasko Simoniti odslovil z besedami: “Ne morem, sem bolan.” Glede na njegovo “sodelovanje” z mediji v času njegovega mandata, je seveda jasno, da Vasko Simoniti ni bolan, ampak se je zgolj zlagal, ker se boji odgovarjati medijem. Če je bolan, pa je skrajno neodgovorno, da ima stike z drugimi ljudmi, kar kaže na njihov odnos do situacije v Sloveniji.

Ministrstvo za kulturo je to njegovo laž sicer označilo za “sarkazem”, kajti Simoniti ni bolan po njihovih besedah. Torej se je minister zlagal novinarju, da je bolan. Samo še en dokaz, da je laž nesmrtna duša SdSovcev. In samo še en dokaz v vrsti, da se ti ablastniki požvižgajo na čisto vse in da je vsako besedo, ki jo izrečejo potrebno dvakrat preveriti.

Ja, tole spodaj je minister za kulturo, ki vsakič znova dokazuje, da ne razume pomena besede kultura. Tik Tok, še malo, pa bo odšel na smetišče zgodovine kot eden izmed največjih škodljivcev kulturi v vsej samostojni Sloveniji.