pozar pozar

Za požare na Krasu je kriv Inštitut 8. marec in referendum o pitni vodi / Andreju Hoiviku in domoglupcem se je odpeljalo

Nov dan, nove nebuloze domoglupcev. Tokrat so domoglupci “ugotovili”, da je za požare na Krasu kriv Inštitut 8. marec in referendum o pitni vodi. Ker naj bi ta referendum “blokiral” gradnjo vodovodov in naj bi onemogočil gradnjo za to potrebnih objektov kot so rezervoarji, vodometi in priključki na objekte gospodarske javne infrastrukture.

To, da bodo za vse krivi drugi je povsem jasna strategija SdSovcev in njihovih spletnih trolov. Pač, če laž ponavljaš dovolj dolgo, potem laž ne postane resnica, ampak domoglupci pa ji pač verjamejo. In tako verjamejo, da je za požare na Krasu krivda na strani Inštituta 8. marca, kar tudi tvitajo z največjim veseljem.

Srčno upam, da bo Inštitut 8. marec držal besedo in bo vsa ta zavajanja predal sodišču in potem naj taisti kletni troli odgovarjajo za svoja potvarjanja in laži, ki jih trosijo naokoli.

Še ena stvar je zanimiva pri vsem tem. SdSovci so tokrat v boj poslali poslanca Andreja Hoivika, ki se je “izkazal” že v predvolilnih soočenjih, ko je dokazal, da sicer nima pojma kaj govori, ampak je pa trden člen SdS retorike.

Očitno so v SdS iskali novo ime, ki se bo sramotilo na družbenih omrežjih in Hoivik je bil odlična izbira za to. Seveda si nekateri vzamejo čas in mu poskušajo argumentirano razložiti, da se mu ne sanja o teh zakonih in da je vse to, kar očita, bilo možno že sedaj. Ampak Hoivik, ki zase verjame, da argumentirano odgovarja – mogoče bi bilo smiselno, če bi poznal pomen besed, ki jih uporablja, preden jih uporabi, saj se mu v nasprotnem primeru smejijo vsi, ki ne pripadajo kletnim trolom in članom SdSa.

Ampak kot se je kmalu izkazalo, Hoivik ni samo strokovnjak za zakone, je tudi strokovnjak za kemijo. Ampak tudi za to se kmalu izkaže, da nima pojma o čem sploh tvita, ampak še vseeno tvita naprej.

Nasvet za Hoivika. Ker sem prijazen. Mogoče bi bilo boljše, če bi dvakrat premislil in bil enkrat tiho, kot pa da vsako debilnost, ki jo dobiš servirano takoj začneš širiti naprej. No, drugega od tega kadra tudi ni bilo pričakovano. Laž je pač nesrmtna duša desničarjev …

Srčno upam, da najdejo osebo, ki je podtaknila požar, če je bil podtaknjen in da mu primerno škodi in tudi naporom vseh gasilcev, vojske, prostovoljcev tudi sodijo …

Aja. Pošlji GASILEC5 na 1919 …

pozar