Grožnje ministrici Dominiki Švarc Pipan so bile nekaj povsem pričakovanega. Vsaj zame. Ker ministrica ni želela odstopiti kljub temu da so ji SDjevci ponujali službo v UEFI z visoko plačo, je sledil logični naslednji korak v tej vojni proti osebi, ki predstavlja grožnjo za “young boyse SDja”. Grožnje in pa seveda nove in nove anonimke. Ni naključij, vse pa je tako prozorno in deja vu, da upam, da premier ne nasede na te prav bedne poskuse spinanja in preusmerjanja pozornosti.

Objektivno je kriva, kar je sama priznala. Ampak to še ne pomeni, da ji lahko grozijo, kajne? Da grozijo tudi ostalim, ki se pojavljajo v tej zgodbi – tudi otrokom. To je sprevrženo. In povsem jasno je, kdo je za vsem tem sranjem, ki se sedaj dogaja. Tisti ljudje, ki bodo zgubili prostor pri mizi in ki se z vsemi štirimi oklepajo svojo položajev.

Da ne bo pomote. To ni Dominika Švarc, Pipan. To so SDjevi kruhoborci, ki imajo prste pri teh rabotah, ki se dogajajo, in ki se zavedajo, da tale drek, ki je prišel na plan, pomeni konec njihove politične in posledično tudi “denarne” poti.

Seveda ni nihče od njih pričakoval, da jih bo ministrica “odjebala” in da ne bo odstopila. Kdo hudiča ne bi odšel iz politike, če ti nekdo ponudi 9.000 evrov plače za nestresno delo? Ampak očitno je nekdo v tej zgodi dejansko pošten in se zaveda, da je treba rešiti te stvari, ker sicer se bodo vedno znova dogajale – pri vsakem projektu. In za to kapo dol Dominiki Švarc Pipan, da vztraja, predvsem pa da stoično prenaša vse te napade, poskuse diskreditacije, predvsem pa tudi grožnje, ki jih je deležna.

Ja, to je Slovenija. Niso samo SDSovci takšni, tudi SDjevci so zelo pokvarjeni in se krčevito oklepajo svojih položajev. To, da so mrtva črka na papirju, pa je verjetno vsakomur od njih že povsem jasno.

Ko bo začel drek iz omar leteti na vse strani, bodo vsi po vrsti postali skesanci. Ker je ogromno te umazanije in vrsto let rabot za njimi.