Verjetno se sprasujes kaj hudica naj bi pomenil naslov tegale bloga :) Na hitro povedano je to kraj, kjer midva z Barbko ziviva zadnje 2 leti, oz. nekaj manj. In kje je to? Nekje blizu Izlak, oz. Trojan, ce pa kdo ve da obstajajo Medijske Toplice, sva pa nad njimi. Druzbo nama delajo srne, ki vsako jutro pridejo na ostanke vrta in iz njega kradejo tisto, kar moja kosilnica se ni pokosila, cel kup pticev, moceradov in tudi kaksen skorpijoncek se najde. Pa da ne bom prevec dolgovezil, ker danes pa se mi res ne da vec :) samo se slikce, kako zgleda hiska in njena vsebina.

8 Responses to Prhovec

 1. Tia pravi:

  Mmm …
  Pravljična hiška (Janko & Metka).
  Idilično.
  Zavidam vama.

 2. alternativka pravi:

  medijske toplice? zaaaakon! valvasorjev vrelec ima svojo energijo :)

 3. Tina pravi:

  Luštno…
  Midva zaenkat lahko samo sanjava o tem ;)

 4. had pravi:

  sanje so zelo blizu.. zemlja v zasavju zelo poceni.. in ce znas se sam kaj narediti, potem je resitev preprosta.. ampak za vsako stvar je potreben cas in volja :)

  sicer pa hudo lustkan kuzek :)

 5. Tina pravi:

  Hmm.. ne vem koliko so sanje blizu… dokler še študiram in živiva z eno plačo in štipendijo, počasi obnavljava stanovanje (menjava oken, drugo leto pa kuhinja, kmalu še kopalnica)… no ob vsem tem in kreditih, verjetno sanje niso tako blizu. Poleg tega je vprašanje kakšno službo – če sploh kakšno, bom dobila ko diplomiram. Daleč je daleč…

 6. Kljuka pravi:

  Hah zdaj pa vem, zakaj mi lovi WLAN omrežje z imenom had. :) Pozdravljen sosed!

 7. zvezdica zaspanka pravi:

  oh joj kako je sotkana pa še kamin ima mmmmmmprava pravljica ki pa zame ni in nikoli ne bo vresničljiva kako sta sploh pršla do nje ko tak male plače in pa penzije?????

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.