had blog roni kordis had blog roni kordis

Konec

Konec veselega decembra, konec rojstnega dneva, konec zaigrane prijaznosti ljudi, konec vseh stiskov rok in prijetnih zelja, konec topline (oz. alkohola) ki veje iz ljudi v decembru in konec daril za eno leto. Sicer se mi zdi da je december vsako leto hitreje naokrog, kajti vcasih smo krasili jelko 14 dni pred novim letom, sedaj pa vsaj mesec ali pa celo se vec prej. Vsec mi je, da se zivljenje spet vraca v stare tirnice, da nisi vsak dan razpet med vec moznih in nemoznih stvari, ki jih imas moznost obiskati, pa vendar na koncu ostanes doma in uzivas v dvoje :) Vsec mi je, da gres s prijatelji lahko spet ven na pijaco in ni guzve, da ne mores niti stati. Vsec mi je, da so ljudje spet zaprti vsak vase in ti ne skacejo v objem, ker me ze dolgo casa niso videli.
Ampak se pa zdaj zacenjajo razprodaje :) Ni mi jasno od kje ljudem denar? Vse so zapravili za darila in uzitke, sedaj pa direktno na razprodaje. Ampak s tem se ne bom prevec ukvarjal, kajti za letos sem se odlocil da razprodaje preskocim. Nakupis vse, kar ne potrebujes, ampak za to kar kupis, placas malo :) in potem cez kaksno leto ali dve, vse stvari, ki si jih kupil vrzes stran ali pa podaris, ker ugotovis, da jih v bistvu ne potrebujes, ampak ker so poceni, se ti jih splaca kupiti. Ja, taksna je moja logika. Ceprav me je danes zjutraj na poti proti Ljubljani, Barbka ze spomnila da bo treba it pogledat v Intimissimi in pa Bato, ker je ze par stvari videla, ki so kot nalasc narejene zanjo, ampak je bila tako prijazna do skupnega fonda, da je pocakala do razprodaj :) Ah ja, kdo bi razumel vas zenske.

 1. Mi smo letos okrasili jelko en dan pred božičem. Ne poznam nobenga, ki bi to počel še pred decembrom? :P

 2. Predvsem se strinjam z zapisanim o novem letu. Ne maram, da mi vsi ljudje, ki sem jih v življenju videl 3x, voščijo in se trudijo, da bi bili izvirni. Ne maram objemanja s tujimi ljudmi in, o da, ne maram se vljudnostno poljubljati z ženskami, katerim iz oči preberem, da bi se rade.
  Kar pa se tiče (pred)zadnjega stavka: Barbke sicer ne poznam, vendar mislim, da bi jo ti moral spodbujati, naj vendar zaide v omenjeni trgovini še pogosteje, ker bi lahko odkrila še kakšno stvar, ki je kot ulita zanjo. Seveda, pod pogojem, da so te stvari všeč tudi tebi … :)

  lp, M

 3. jao jao :) miha :) ce bo tole prebrala mi bo definitivno ocitala, kaksen moski sem.. ah ja.. sej vemo, zenske so pac z drugega sveta kot pa mi.. se tolazim s tem..

  mayhem: hmm.. potem imas pa sreco.. ce pogledas citypark in njihove lucke, ki so bile prizgane ze zadnji teden novembra :) potem so tudi smrekce doma okrasene takrat..

  midva sva sele 28.12. postavila smrekco :) prej ni bilo casa..

Komentarji so zaprti.