Lepi dnevi, ki kar sami klicejo, da bi kaj delal okrog hise. In ta vikend je ze bil taksen. Urejanje trave, ki jo je sneg potlacil, gnojenje, potem unicevanje mahu in prelaganje drv za kurjenje kamina. Hotel sem ze kositi travo, ceprav ni nobene potrebe po tem, ampak bi s tem odstranil vse listje, ki se je nabralo pod snegom in mi ga ne bi bilo treba odstranjevati z grabljami. Pa sem se premislil in to uredil rocno. Potem pa naju je cakalo se pomivanje oken, menjava zaves (zenske, ki hocejo vsak letni cas imeti drugo barvo zaves so naravnost grozne :)), pomivanje balkona in vse ostalo. In na koncu ni ostalo casa za uzivanje, oz. za skok do Kranjske gore, kjer se je Kosir poslovil. V nedeljo pa me je cakala obletnica sesutja MiniMorrisa, oz. necakov rojstni dan. 11 let je ze, od tiste sobote, ko sem pod vplivom raznih substanc razbil ljubek avto. Spomin je se vedno nekje v mozganih ziv, ceprav ga prakticno ni :evil:

3 Responses to Zacelo se je

 1. Black Betty pravi:

  RAzbil si Minija al kaj? Haloo!! Razbil si minija, moj sanjski avto!!! Jest bi ti iz riti izbila še tisto malo spomina, kit ti ga je morebiti še ostalo ;))
  Vidš, kaj dela alkohol!

 2. Black Betty pravi:

  tele slovnične napake so samo zato, ker sploh ne vidm kaj pišem v temule okenčku.
  Ubistvu vidm samo pol teskta.
  *polpismena*

 3. had pravi:

  ne, ne.. alkohola je bilo tocno 0.0.. in ja, tudi moj sanjski avto je mini (ampak to tisti pravi old school), k ga bom se enkrat imel.. pol teksta? a to odpiras z IE? ker v mozilli deluje normalno.. bom pogledal, kaj se da narediti.. hvala za opozorilo..

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.