Rad imam Val202 / Val202 praznuje 50 let / #ustanrtabuls

Pisalo se je leto 1972 in bil je 16. junij, ko je začel na programu Radia Ljubljana oddajati Val202. Njegovo ime izhaja iz valovne dolžine 202 metra, preko katere je oddajal srednjevalovni oddajnik na Ljubljanskem gradu. Danes moj omiljeni in edini radijski program, ki ga poslušam in za katerega sem izjemno srečeno da obstaja, praznuje 50 let svojega obstoja!

Super ekipa, super program (ja, Val202 je radijska postaja, ki ima svoj program in nima samo “najboljših hitov”, ki so 24 ur na dan na repeat!), predvsem pa odlična prezenca na spletu in tudi v offline svetu. Rad mam Val 202!

Ustanrtabulš celotni ekipi, ki je moj najboljši sopotnik v avtu in si vožnje brez Vala 202 sploh ne znam več predstavljati. Prižgem radio in vse je ok. Tudi vožnja po naših avtocestah, ko več časa stojim kot pa se vozim postane znosna in ne izgubim živcev, ker me Val202 umiri.

Všeč mi je, da njihovi glasbeni uredniki vrtijo tako raznoliko glasbo, da včasih sam ne morem verjeti da sem na na nacionalnem radiu – Sex Pistols, Fugazi, Ramones, Hladno Pivo. Da o oddajah ki so posvečene elektronski glasbi, ali novim skupinam, ki si šele utirajo pot med zvezde, niti ne izgubljam besed.

Ne bom izpostavljal imen, kajti celotna ekipa skrbi za to, da smo poslušalci zadovoljni. In odzivi klicateljev, ki gredo v eter govorijo ravno o tem – da se z Valom 202 počutijo domače!

Ekipi Vala 202 želim čudovito praznovanje ob 50-obletnici, ter si želim, da mi naslednjih 50 let polepšajo vsak dan in še naprej ustvarjajo najbolj poslušano radijsko postajo v Sloveniji!

Če vas zanima zgodovina Vala 202, potem kliknite https://val202.rtvslo.si/50-let-vala-202/

Val 202 lahko sledite tudi na:

p.s.: da ne omenjam včerajšnjega koncerta Dan 202, ki je bil razprodan, ampak smo ga imeli priložnost gledati v živo na 2. programu nacionalne televizije. Epsko! Bravo Andrej Karoli in celotna ekipa tudi za to! Ogledate si ga lahko tukaj

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja