had blog roni kordis had blog roni kordis

Ginekologija unici vec zivljenj kot ceste

Zanimiv naslov tiskane izdaje Dela. Ni bilo dovolj to, da je bila vceraj v zivo prenasana masa, ki jo je vodil Rode, ki lobira za tuje podjetje, Grassetto. In da je bila prva novica pri radijskih porocilih, tv porocil namrec nisem gledal, obisk Rodeta v Sloveniji in njegova masa in druga novica povezana s Papezem, pa se ena novica v 10 minutah je bila povezana s cerkvijo! In za to placujem narocnino?
Pa da se vrnem k naslovu. Predpostavljam, da bo cerkev kmalu spet zacela zazigati heretike, oz. se zacela vtikati v javno priznano medicino in odrejati pravila, katerih se bo potrebno drzati, da te ne bodo zazgali na grmadi. In to, kar je Rode izjavil med maso, je milo receno obsojanja vredno dejanje! In definitino ni stvar cerkve, da se sedaj vtika v vse stvari!

 1. ja v kolikor niso napihnili te novice koliko splavov se naredi. mi ni vseeno, da se nekatere pubertetnice odločijo za to tudi po 3 x letno. malo grozljiv podatek, ko si mislim… pa daj idi raje po zaščito pa daj potem noge narazen.
  je pa res, da je bolje da se nekdo ne rodi, kot pa da se rodi pri takšni materi, ki na to ni pripravljena. ene mislijo da so pripravljene pa jih potem zverinsko odstranijo. prenekatere pa si želijo otroka, pa nikakor ne morejo zanosti.
  začaran krog, skoraj tako kot vladavina slovenije :evil:

 2. stari, kako za božjo voljo nekatere pubertetnice splavljajo trikrat letno, od kod ti to?! morebiti res obstaja kakšen tak primerek, ampak nekatere?! daj no, še na ameriškem srednjem zahodu niso tako omejeni… takim pa tako ali tako pomaga le ura spodobne spolne vzgoje v osnovni šoli, ne pa maševalni prebliski našega škrlatnega princa! no, slednji je po tovrstnih bizarnih primerjavah dobro znan in ravno zavoljo njih ga imamo tako radi: hočemo še, Rode! ;)

 3. Saj saj, pri verouku jih učijo kako se tem stvarem streže. Samo oralno, pa ne bo nobena zanosila. Fantki pa tudi ne morejo, verjetno jih imajo zato župniki rajš??

 4. jaKa kar vrjemi, podatki so od anestezistke, ki mi je v sorodu. in ene so kr redne gostje tam na oddelku. pa če ne bi bil prisoten v tistem oddelku tudi ne bi verjel. najbrž še nisi nobenega tam obiskal? zjutraj pridejo, zvečer so pa brez bremena odpuščene. če je 18 nad, starši niti ne vedo.
  tako je to. ene ne želijo – pa se znebijo… drugi bi pa želeli – pa gredo po naravni poti.

  pa to ne pomeni, da sem globok pristaš cerkve. še zdaleč ne. rhodesia mi je zelo tuja dežela :evil:

 5. Jah,lej,kar je res je res. Zadnč si pa modroval o prvem spermiju pa to…
  Rode sam hoče, da bi več spermijev melo možnost izživeti svojo željo po življenju, ne..
  Torej, na grmado z Ginekologi!!! Pa s čarovncami tud!!! Fuj in fej.

 6. Ja, prasci ginekologi! Na grmado ž njimi!
  Pa na grmado ž zenskami, temi gresnimi bitji, katerih prednica je kriva za izvirni greh!
  Pa jebesh svobodno odlocanje – zenska pravice do tega pac nima! To so kar ene feministricne fore – na grmado ž njimi, kdor tako misli!
  Pa vsi, ki ne hodijo ob nedeljah v cerkev in ne dajejo denarja v puš’co – na grmado ž njimi!

  Rodetu pa avreolo in status svetnika ze kar za casa zivljenja! Aja pa rdece Pradine cevlje, da ne bo kaj manj kot sami svitli papez!

  Amen.

Komentarji so zaprti.