sds gradi sds gradi

SdS gradi po Sloveniji ceste, kolesarske poti … / od kje SdSu denar za gradnjo in od kdaj je SdS = država??

Zadnje čase je vse več plakatov, kjer SdS sporoča, da gradijo ceste, kolesarske poti, podvoze, nadvoze … Do sedaj sem bil prepričan, da je to v pristojnosti države, ampak očitno sem živel v napačnem svetu, saj je to pristojnost SdS in očitno oni s svojim denarjem skrbijo za dobrobit Slovenije. Od kje jim ves ta silni denar – zneski so ogromni …

Predvolilne bučke se že valijo. Seveda je prva na ta vlad stopila stranka SdS, ki se je odločila, da je SdS = država in da se lahko “hvalijo” s tem, kar financiramo vsi mi državljani – tudi tisti, ki nismo volivci SdSa in ki se zavedamo, da te investicije nimajo veze s SdSom.

Ampak ljudje vidijo zneske in zraven slogan in logotip SdSa in so navdušeni nad stranko, ki iz lastnega žepa skrbi za njihovo dobrobit, kajne?

Glede na to, da si je SdS že dolgo nazaj uzurpiral državo, njene komunikacijske kanale, ki jih izkorišča za lastno samopromocijo, me tole sploh ne preseneča. Za njih ni dna. Oni so strokovnjaki v reinventanju dna vsak dan.

Do volitev je še 45 dni in ni hudič, da bodo sedaj popustili. Toliko puhlic, ki jih bomo deležni v prihajajočem obdobju bo odločalo o tem v kakšni državi bomo živeli po 24.4.2022 … Odločitev je seveda stvar vsakega posameznika, ampak men res ni všeč, da se stranka “hvali” s projekti, ki z njo nimajo nobene veze!

sds gradi
sds gradi