had blog roni kordis had blog roni kordis

Had

Zakaj blog nosi taksno ime? Zakaj je moj nick na vseh forumih Had? Od kje ideja, da bi bil v real svetu Roni, v cyber pa Had. Ime Roni, oz. originalno Ronald je bila mamina zelja in sicer po bivsem mozu Tereze Kesovije, Ronaldu Lopatnyu, igralcu vaterpola. Dolga leta nazaj ji je to ime padlo v oci, ko je preko TV spremljala vaterpolo tekmo in potem sem bil jaz in dobil sem ime. Sicer me nihce ne klice Ronald, ampak preprosto Roni. Tako, kot sosedovega psa.
Had pa izvira iz mojega prvega stika s cyber svetom. Dolgih 12, ups 13 let je ze, ko sem prvic prisel v stik s tem medijem, ki ti omogoca vse. Zacetki na BBS-u in pri hitrosti 14,4 kbps. Potem odkrivanje spleta s pomocjo brskalnikov, ko se Google ni obstajal. In potem prihod IRC-a, kjer pa sem si moral nadeti prepoznavno identiteto. Seveda je vse skupaj sovpadalo z mojim takratnim obnasanjem in zanimanjem za razlicne stvari v zivljenju. In ko sem nasel besedo Had, seveda takrat se ne na Wikipediji, ker se ni obstajala, mi je bila vsec. V bistvu je povezovala vse kar je odrazalo mene. Poleg tega so me zanimale se ostale stvari, ki so poudarjale smisel mojega nick Had.

 1. jst še zmeri trdim, da si se učil angleške nepravilne glagole :)

 2. Pišuka Had, imam že zdaj veliko spoštovanje. Had, seveda. Ti oz. Vi ste glavni.

 3. Mislim, da je tvoj blog eden najboljših v Sloveniji! Če ne celo najboljši.

 4. Lep pozdrav had!Imam kar nekaj vprasanj,sem na zacetku ustvarjanaj…..Bi bila kaksna moznost, da bi te preko tvojega maila vprasala tisto kar ne razumem?Hvala in oprosti.
  Vsi na blogu:Lep danQ

 5. Ojla, res dober blog tako vsebinsko kot oblikovno. Nasploh pa me zanima ali bi se dalo dobiti tvoj wordpress temo?
  Mi je zelo vščem in bi si jo malček prilagodil za svojo uporabo.

  Možno?

 6. Jaz se te pred več kot dobrim desetletjem spomnim iz icq-ja … v današnjih časih/letih pa z veseljem vsake toliko časa pridem na tvoj blog. Ko sem bila “mala” osnovnošolka sem bila nora na ZF in prebrala vse knjige na podtemo cyber svetov; danes se pa preživljam z “netom” itd..

Komentarji so zaprti.