Nakljucje ali kraja II Nakljucje ali kraja II

Nakljucje ali kraja II

Frendi in flirt VS Intel Centrino

VS

 1. malo je tu tricky, kaj je ukradeno in kaj ne. predvsem za to, ker se je meni zgodilo nekaj podobnega. v mindstormu je nastal en logotip, ga sfiniširaš. nato pa na sestanku povejo… ja saj ta je pa ful podoben enemu logotu, ko sem ga že videl. strela z jasnega.
  eni se res poslužujejo kopiranja, in želijo imeti kakšno variacijo obstoječega že vidnega. medtem, ko je kdaj mindstorm izrodek ful podoben nečemu kar je že videno.
  podobno je pri patentih. žena je imela pred leti idejo, ki je ni zrealizirala. pred mesecem dni sem ji pokazal njeno idejo, ki jo je nekdo zrealiriral in patentiral.
  kje je razlika?
  timing v času. pravilno ovrednotenje trenda.
  ker če prideš z genijalno idejo ob nepravem času ne dobiš nič, ostali pa delajo variacije na tvojo temo in zaslužijo mastne denarje.

 2. popolnoma se strinjam s teboj.. res je.. in tudi je res, da je vecina vzorcev, ki jih clovek uporablja, ze nekje videnih.. stvar je v tem, kaj spremenis in kako spremenis.. in kdaj to naredis..

 3. glede na take stvari pomeni, so človeški možgani med seboj povezani :evil:

  tako nas torej kontrolira en overlord… lol, kot borgi, s to razliko da se borgi zavedajo mi pa ne =P

 4. tole s flirtom je preverjeno, da ni kopija, sm nekje bral intervju kjer so na intelu (al pa mogoče kakšna agencija za avtorsko lastnino ??) povedali, da ni panike, ker je to čisto drug produkt in tako naprej in da flirt lahko ma takšen znak. Ker je tudi razumvanje znaka čisto drugačno – flirt ma srček + moški ženska.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja