Datura Stramonium

Datura Stramonium, ali po domace razhudnik. Rastlina z velikimi belimi cvetovi, ki se najde na poljih, oz. v blizini gnojnih jam. Deluje povsem nedolzno, ampak njena semena so vse prej kot to. Vsebujejo skopolamin in hiosciamin, ki povzrocata delirij.
Jaz sem jo nasel na vikendu, potem pa na netu poiskal o njej. O nacinu doziranja in o njenih efektih in seveda sem jo moral poskusiti. Prvic sem si skuhal caj, ga popil, bil je precej mocnega in jedkega okusa in cakal, da zacutim efekt. Pa vendar ni bilo nobenega posebnega dozivetja. Rahlo razocaran sem se premislil, da bi jedel semena, kar naj bi bilo po razlicnih virih precej mocnejse in precej bolj nevarno. Tako mine nekaj casa in jaz najdem posusena semena. Pojem priblizno eno kavno zlicko in cakam. In cakam in nobenega efekta. Razocaran zacnem razmisljati, da je bila doza premajhna, ko naenkrat zacutim, da sem zejen. Spijem liter soka, pa sem vseeno se zejen. Suha usta, suho grlo, kot bi imel puscav0. Pijem se vecje kolicine, pa vendar se nic ne spremeni. Razmisljam o tem in se spomnim, da je to tudi eden izmed efektov Dature. Zmedenost in nesosledje dogodkov se je zacelo poglabljati. Vzamem casopis in ugotovim, da jaz vidim zrcalno podobo crk. Seveda nisem mogel nicesar prebrati. Zamegljen pogled in zmanjsane zenice, manjse kot konica bucike, so mi omogocale da sem videl v globino stvari. Pogled na steno kjer se je sprehajala Miki Miska je bil idilicen, meni pa nic jasno. Efekt se je samo stopnjeval in noc je minila brez spanja, sem se pa pogovarjal z navidezno macko in stopal po zvezdah. Sreco sem imel, da sem bil cel vikend doma, kajti sele po priblizno 40 urah je zacelo popuscati in sem se zacel vracati v tirnice normalnosti.
Problem Dature je v tem, da je ne mores kontrolirati, ampak ona kontrolira tebe, kar pa za eksperimentiranje ni ravno dobra stvar, kajti hitro se lahko na kaksnem psihiatricnem oddelku, ali preseze meje realnosti. Zato ima lahko vsako eksperimentiranje z Daturo dolgotrajne posledice. Ce pa koga ze premami, pa naj si pred tem prebere vse mozne vire na netu, da dobi vpogled kaj se mu lahko zgodi!

datura_stramonium_03

 1. svaka čast stari res si frajer!
  eksperimentiraš s svojo glavo. tega so zmeraj zmožni samo veliki. jaz na primer sem bil najbolj zadet, ko sem bil star enih 16 od nekega belega dreka, ki ga je imel oče od mojega nemškega kolega. spoznal sem ga namreč na morju. končalo se je tak, da sem strmel v strop in bil žejen ko kadilak … AU

  mamile so strup!

 2. kapo dol za tole Daturo. Jaz tega najbrž ne bi počel. Sam nimam neke hude potrebe po tem, da bi bil zadet. Vsaj ne v smislu, da nimam kontole nad sabo. Zato se mi zdi weed najbolj kul zadeva od vseh naštetih. Alkohol mi samo boosta čustva, upočasni in me naredi malo bolj hrabrega, kot bi bil sicer v kakšni situaciji. Ampak se tudi zelo pijan raje izogibam konfliktom, kot pa da bi ril vanje… Kar se trave tiče mi je všeč, ker imam filing da odpira obzorja razmišljanja… sploh če jo kadiš v dobri družbi in tečejo dobre debate. Kolikor mi je znano je precej današnjih zelo uspešnih poslovnežev svoj čas kadilo travo, precej pa jih to nadaljuje še danes… Correct me if I’m wrong. Had, kakšno je tvoje stališče glede legalizacije drog?

 3. 4 dni zapored sem pil zmleta semena v čaju.vsak dan večja doza,mislim da žlička in pol zadnji dan.(usta da ne govorim…).mislil sam da sem doma pa nisem bil,pogovarjal sem se z ljudmi ki jih ni bilo zraven.kolegi so rekli da sem bil napol prozren(meglen).potrdili so mi kar se tudi spomnim,da sem kakšno minuto in baje samo z eno roko mahal skozi mizo in steklenico piva na mizi vsi smo pokali od smeha dokler nisem spet udaril normalo po mizi,steklenico pa prevrnil.vsi smo se čudli kak je to blo mogoče.tam sem bil edini na daturi,da smo na jasnem.neznam si razložit kaj se je dogajalo zmano in kako sem to aktiviral.ali lahko kdo razloži?negativcev ne rabim!!!

 4. Možnosti:
  1.)Doživel si stanje,ki se mu pravi astralna projekcija,ločil si duhovno telo od fizičnega
  2.)Doživel si izventelesno izkušnjo

Komentarji so zaprti.