Refresh

This website www.had.si/blog/2007/04/03/zakaj-ni-andrej-karoli-politik/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

had blog roni kordis had blog roni kordis

Zakaj Andrej Karoli ni politik?

Med gledanjem Piramide, se mi je zastavilo vprašanje, zakaj Andrej Karoli ni politik? Odgovor, vsaj zame, je povsem preprost. Ker je preveč inteligenten za politika! (lahko bi napisal drugače, pa ne bi rad nikogar žlil)
Poleg tega, da ima Andrej Karoli odličen glas, da je odličen radijski voditelj, mi je njegovo razmišljanje precej blizu. Škoda, da Erika Žnidaršič ne zna voditi oddaje, da ne zna umiriti udeležencev in da ne loči indiskretnega od diskretnega. Zahteva, da sogovorniki stojijo, ko jih ogovarja, pa je fascinantna!
Oddaja, ki bi lahko imela potencial, zaradi takšnega vodenja zgubi vso energičnost, zgubi tisti naboj, kateri bi jo naredil zanimivo. Ko gledam oddajo Piramida na HTV, imam povsem drugačen občutek. Predvsem je vse skupaj profesionalno in gledljivo.
In demokracija je resnično samo en dan v letu, kot trdi Andrej Karoli! Takrat, ko so volitve!

  1. Sem že mislila, da sem edina, ki se ji zdi Erika popolnoma nesposobna voditi takšno oddajo. Ves čas se nekaj nerodno prestopa in sploh ne posluša, kaj imajo gostje za povedati. Prekine jih sredi najbolj zanimive misli z “Gremo naprej”… in ja ta zahteva, da naj stojijo se mi je zdela še najbolj bizarna. Saj možno da ima oddaja svoja pravila (ne poznam hrvaškega izvirnika), ampak 2 sekundi za fleksibilnost bi si pa že lahko vzeli.
    Tudi mene je Andrej priklenil k Tv-ju, tako da sem danes prvič videla celotno oddajo.

  2. Hja, ta voditeljica je po neumnosti takoj za Urošem Slakom. Njega se težko prehiti…

  3. poleg tega, da je erika nesposobna voditeljica, je tudi zelo arogantna.. kar pac ne sodi v koncept taksne oddaje.. ampak se vedno ostaja..

    karoli je car :)

  4. Kot tpri blogih, kjer lahko svoje nestrinjanje z napisanim pokažemo predvsem s tistim križcem o katerem je had pisal lahko negledljivost določenih oddaj prekinemo predvsem z… daljincem ane?
    Imamo pa v tem svetu ja toliko izbire, da se lahko odločimo kaj bomo gledali, če sploh kaj.
    BTW- Karoli pa je itak ‘trademark’ za s svojo glavo mislečega človeka- hmmm kar apriorij pomeni da mu služba v politiki ni dana:)

Komentarji so zaprti.