had blog roni kordis had blog roni kordis

YouTube.com povečal omejitev uploada na 1GB

YouTube.com je dvignil omejitev uploada iz dosedanjih 100MB na 1GB (vir).
Zakaj? Verjetno zaradi vse bolj razširjene uporabe HD tehnologije, ki poveča velikost video datotek. Ali se bodo s tem povečanjem omejitve začeli na YouTubu pojavljati tudi “ukradeni” filmi, pa je povsem drugo vprašanje. Glede na to, da je ViaCom vložil tožbo proti YouTubu za milijardo $ (vir), zaradi njihove avtorske vsebine, ki je pristala na YouTubu, bo to vse skupaj še precej zanimivo. Mogoče bo YouTube sledil spletnemu servisu GodTube in bodo vse datoteke pred objavo pregledovali ročno :evil:

 1. To, da bi pregledovali sleherni video pred objavo je težko izvedljiva in nepraktična rešitev. Sicer pa zelo dobra novica.

 2. Zdi se mi, da na youtubu ne podpirajo celotnih filmov, oz. te izbrišejo ko jih najdejo/opazijo. Se pa kot alternativa youtubeu pojavla hulu.com, ki bo prav nasprotno predvajal filme in serije.

 3. “About uploading…

  Uploads usually take 1-5 minutes per MB on a high-speed connection, and converting your video takes a few minutes.

  Your video is limited to 10 minutes and 100 MB.

  For more details about uploading videos, see the Help Center.”

  Tole piše, če hočem uploadati… zdaj pa ne vem kdo uči krivo vero :)

 4. isto je bilo pri meni :)
  vendar..

  There are two ways to upload your video: by using our Single File Uploader and the YouTube Uploader. Depending on which upload method you choose, your videos can be up to 100MB or up to 1GB.

  Uploaderja moras imeti :)

 5. Ja, rabiš poseben programček. Vendar ostaja debilnost, da so filmčki omejeni na 10 minut. Torej edina logika tega je, da bodo povečal videe na 640×480 (ali več). Vendar nobene od teh omejitev nima Google Video, samo priljubljen ni tako kot YouTube (ne vem, zakaj),

Komentarji so zaprti.