had blog roni kordis had blog roni kordis

Anton Guzej pravi – RTV prispevek je treba povečati

Anton Guzej je še dodal: “Če ne bomo povečali prispevka, bo v letošnjem letu ogroženo poslovanje RTVS!”
Branko Grims, paraminister, kdaj nam boste znižli RTV prispevek, tako kot ste v predvolilnem času obljubili?
Janez Janša, kaj boste sedaj naredili z Antonom Guzejem, ko pa ste še pred malce več kot tednom dni na TV obljubljali, da se bo RTV prispevek zmanjšal in bo to eden izmed ukrepov za zmanjšanje inflacije?

Jebe lud zbunjenog!

  1. Pa kaj vraga delajo s tem denarjem, mater jim… Resno premišljujem, da bi vrgel tv skozi okno. Å port gledam v gostilnah, najljubše serije na računalniku. Za kaj bi sploh še podpiral to cigansko bando?

  2. Kot sem že dejal na SiOL.net, naj si “vladarji” RTVja zmanjšajo plače, potem se bomo pa pogajali za večji RTV prispevek. Tudi z reklamami so obupni … kaj šele s sporedom, katerega raje ne omenjam !

  3. Ja ljudje božji malo ste za časom rtv prispevek plačujemo samo v naši ljubi sloveniji.Naj bodo programi tako konstruirani kot so pri digitalni televiziji plačaš samo za tisto kar si naročil.Ne pa pri nas Plačapš RTV prispevek pol pa maš še reklame vmes, kje je vendar logika a so mogoče na HBO reklame ne niso potrebne. Ker če RTV-ju ne bi plačevali prispevkov bi že davno propali saj je njihova programska shema zelo zanič.

Komentarji so zaprti.