had blog roni kordis had blog roni kordis

Igre, spletne igre, arkadne igre, akcijske igre, športne igre, igre za odrasle, miselne igre, igre na internetu

Igre so bile najbolj iskana beseda na internetu pri nas v letu 2007. In iz besede igre sledijo besede iz naslova: spletne igre, arkadne igre, akcijske igre, športne igre, igre za odrasle, miselne igre, igre na internetu. V Sloveniji skoraj dnevno nastajajo portali, ki ponujajo igranje igric. Razlog je preprost. Majhen strošek takšne skripte in že veliko vključenih igric.

Sam nisem igral igric že zelo dolgo. V nekem obdobju sem jih namreč preigral preveč, oz. predolgo časa sem igral iste igrice in bil z njimi “zasvojen”.
Pred približno letom sem kupil domeno http://www.vseigre.com/ in imel plan, da bom tudi jaz imel portal z igricami. Vendar sem se premislil. Ni se mi dalo ukvarjati s tem in ročno dodajati igric. S pomočjo gregariusa sem naredil nekakšen “mini agregat igric”. Vendar ga sam skoraj nikoli nisem uporabljal. Je pa precej obiska prišlo iz iskalnikov.
In ker mi je bila stvar všeč, sem naredil še podoben projekt vse novice na enem mestu, prvotno samo zase, da imam na enem mestu vse novice, kar se piše v medijih v Sloveniji.
Nazaj k igricam. Ker obstaja cel kup igralnih portalov, je tukaj spisek:

Tuji igralni portali:

 

Če koga zanimajo stare igrice, potem je TUKAJ pravo mesto zanj! O igrah pa je pisal danes tudi Jan

  1. No, že ki nobeden noče dodat moje strani jo bom pa sam, pa še Pacmana ima ;)

  2. Evo, pa še en portal z igrami, mislim, da jih imajo cc 30.000.

Komentarji so zaprti.