had blog roni kordis had blog roni kordis

Kuharski recepti na blogih

Zadnje čase opažm veliko blogov, ki objavljajo kuharske recepte in pišejo o kuhanju. Sam imam do kuhanja in hrane precej drugačen odnos, kot ti pisci blogov, ki v kuhanju in hrani resnično uživajo.
Par naslovov, ki definitivno pritegnejo pogled in “vzpodbudijo kruljenje želodca“: testenine s tartufato in panceto, očiščevalna jajca, svinjska rebrca v glineni posodi, žjbljevo pišče, skandinavska krompirjeva solata

In kje lahko najdete kuharske recepte na blogih?
kruh&vino
ukročena trmoglavka
moji recepti
black
kitchenstories
kuham.si

Dober tek!

  1. Če pa te zanima koliko kalorij vsebuje tvoj recept ga pa pošlješ na jedilnik.si

  2. @vale: ufff.. tole je pa cist hudo.. si bom ocitno moral vzeti veliko casa, da bom vse to predelal.. hvala tebi!

  3. Ooo si tudi mene opazil :) Počaščen… si pa res hiter… skoraj takoj po objavi zadnjega recepta… pa je že na tvojem blogu. Skratka zame ostajaš 24ur.com v eni osebi :) Keep on the good work!

    Mogoče pa enkrat prideš na eno izmed jedi, ki so na Kuham.si.

  4. pohvalno da nekdo opazi tudi kuharske bloge pa vendar je še veliko veliko kuharskih blogov ki dobro pišejo in imajo dobre recepte ne zgolj navedeni linki. Všeč mi je da se kuhanja dotaknejo tudi ljudje ki jih to ne zanima, še posebej pa mi je všeč to, da se kuhanja dotakne tudi najbolj brani bloger. kapo dol

  5. No tudi moje kuhanje je terjalo en zanimiv kuharski blog. :) http://mojakuharija.blogspot.com/

    Zanimivo je videti kako pozitiven odnos imajo/imamo nekateri do hrane; slednje se mi zdi pomembno omeniti predvsem zato, ker sem zgrožena nad prehranjevanjem miljonov mladih ljudi (seveda ne samo mladih ampak ta skupina predstavlja našo prihodnost), ki rastejo na fastfoodu… takim bi bilo treba pokazati kaki kuharski blog, da bi videli kaj je prava hrana! :)

Komentarji so zaprti.