Skupina New Kids On The Block je razpadla leta 1994. V desetih letih ustvarjanja so prodali preko 70 milijonov albumov in so bili predhodniki “deških” skupin, ki so v “določenih krogih” uživale velik sloves: Take That (Gary Barlow, Howard Donald, Jason Orange, Mark Owen, Robbie Williams), Backstreet Boys (Nick Carter, Howie Dorough, Brian Littrell, A. J. McLean), N Sync (Justin Timberlake, JC Chasez, Lance Bass, Joey Fatone, Chris Kirkpatrick) ..
Kdo se ne spomni pesmi Step by Step, Hangin’ Tough, Tonight, I’ll Be Loving You.. Kdo se ne spomni čudnih frizur, vseh barvnih odtenkov, natisnjenih majic, belih nogavic in vsega ostalega kar je zaznamovalo čas pred dvajsetimi leti.
Sedaj so ponovno skupaj! Najstnice, ki so jih v tistih časih poslušale, “si rezale žile”, metale modrčke (če so jih že nosile) na oder in cvilile od navdušenja, so postale že mame. In sedaj jih bodo NKOTB vrnili nazaj v izgubljeno mladost. Ideja sploh ni slaba in se bo tudi prodajala dobro.

V tistih časih, ko so delovali NKOTB, na začetku srednje šole, sem jih preziral. Poslušala se je Metallica, Guns N’Roses, Nieti, Depeche Mode in vse, kar ni imelo predznaka komerciala. Ampak vseeno mi je bila v tistem času všeč pesem NKOTB – Tonight.


Tonight – Live in Concert – New Kids On the Block

In tako Tonight izzveni v sedanjem času

7 Responses to New Kids On The Block – NKOTB ponovno skupaj

 1. Prome pravi:

  V 14ih letih jim je uspelo zapraviti ves denar? Ker nekako ne vidim drugega razloga za comeback…

 2. Tina pravi:

  Se spomnim, ko smo se še dobivali pred blokom in smo se med samo spraševali: “A poslušaš Gunse al NKOTB?”. :) Če je kdo omenil Queen-e je bil že čudak :)

  Kje so tisti časi…

 3. Tina pravi:

  med samo = med sabo

 4. Morska pravi:

  Hehe, spomini… sam če se prav spomnem, so gansi in podobni prišli mal kasneje.. vsaj pri nas… Takrat je bil na našem koncu še vedno popularen pop, tako da smo eni poslušali Brosovce s tistimi čevlji s ploščico, potem pa so prišli najprej Scorpionsi, potem pa bolj rock stuff.

 5. Saša pravi:

  Jaz se spomnim oddaje Tok Tok na TV Slovenija, ki jo je vodil Aljoša Rebolj z Nino Ivanič in kjer se je glasovalo GNR : NKOTB in na koncu so zmagali NKOTB, valjda, če so ženske bolj fanatične.
  Jaz sem seveda bil privrženec GNR (in sem še danes), ampak enako kot pri tebi, sem “na skrivaj” poslušal komad Tonight, ki mi je še danes dober.
  Zdaj, ko gledam na to bolj z distance, se temu le še smejim, ker ne vem zakaj ne bi mogel poslušati obeh skupin in bi bil vseeno kul ;)
  Oktobra nastopajo v Madison Square in to ravno takrat, ko bom v NYC in če ne bodo prej razprodali kart si jih grem ogledat.
  In potem bom lahko rekel, da sem bil na koncertu NKOTB, na koncertu GNR pa nikoli. A ni to kul? ;)

 6. had pravi:

  @prome: ocitno :) so pac ziveli malce bolj razsipno

  @tina: jeap.. dolg casa nazaj je bilo to :)

  @morska: uuuu.. bros pa wind of change pa te zadeve.. hudooo :)

  @sasa: evo, podobno misleca :) in ja, tudi jaz se spomnim tiste oddaje, k se ni bilo mobilcev in se ni dalo tako fejkat (no, dalo se je vseeno, z modemom) :)

  koncert :) vsecno :)

 7. Vini pravi:

  Jaz v tistih časih hvala bogu nisem bil v nobenem od teh dveh taborov. Je pa res, da so me oboji malo postrani gledali, sem bil res čuden, ko sem poslušal Public Enemy, NWA, Run DMC, … :)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.