Skupina New Kids On The Block je razpadla leta 1994. V desetih letih ustvarjanja so prodali preko 70 milijonov albumov in so bili predhodniki “deških” skupin, ki so v “določenih krogih” uživale velik sloves: Take That (Gary Barlow, Howard Donald, Jason Orange, Mark Owen, Robbie Williams), Backstreet Boys (Nick Carter, Howie Dorough, Brian Littrell, A. J. McLean), N Sync (Justin Timberlake, JC Chasez, Lance Bass, Joey Fatone, Chris Kirkpatrick) ..
Kdo se ne spomni pesmi Step by Step, Hangin’ Tough, Tonight, I’ll Be Loving You.. Kdo se ne spomni čudnih frizur, vseh barvnih odtenkov, natisnjenih majic, belih nogavic in vsega ostalega kar je zaznamovalo čas pred dvajsetimi leti.
Sedaj so ponovno skupaj! Najstnice, ki so jih v tistih časih poslušale, “si rezale žile”, metale modrčke (če so jih že nosile) na oder in cvilile od navdušenja, so postale že mame. In sedaj jih bodo NKOTB vrnili nazaj v izgubljeno mladost. Ideja sploh ni slaba in se bo tudi prodajala dobro.

V tistih časih, ko so delovali NKOTB, na začetku srednje šole, sem jih preziral. Poslušala se je Metallica, Guns N’Roses, Nieti, Depeche Mode in vse, kar ni imelo predznaka komerciala. Ampak vseeno mi je bila v tistem času všeč pesem NKOTB – Tonight.


Tonight – Live in Concert – New Kids On the Block

In tako Tonight izzveni v sedanjem času