Zagorski tek, od Podlipovice do Zagorja v razdalji 10 kilometrov, je vsakoletna popestritev občinskega praznika. Preko 130 tekačic, tekačev in cel kup otrok, ki so se pomerili na precej krajši razdalji. Najboljši tekač je dosegel rezultat pod 40 minutami, kar je, vsaj meni se zdi, hudičevo dobro.

Čestitke vsem, ki ste tekli. In popolnoma sem presenečen, da so moji sosedje tako dobri tekači! Fotografije lanskega teka!

zagorski-tek-fotografije-02.jpg


zagorski-tek-fotografije-01.jpg zagorski-tek-fotografije-03.jpg zagorski-tek-fotografije-09.jpg zagorski-tek-fotografije-08.jpg zagorski-tek-fotografije-07.jpg zagorski-tek-fotografije-10.jpg zagorski-tek-fotografije-06.jpg zagorski-tek-fotografije-05.jpg zagorski-tek-fotografije-04.jpg zagorski-tek-fotografije-17.jpg zagorski-tek-fotografije-16.jpg zagorski-tek-fotografije-15.jpg zagorski-tek-fotografije-14.jpg zagorski-tek-fotografije-13.jpg zagorski-tek-fotografije-12.jpg zagorski-tek-fotografije-11.jpg

One Response to Zagorski tek – fotografije

  1. Martin pravi:

    Upam, da tisti znak z roko ne pomeni “mene ne slikat”. 40 minut je zanesljivo odlično za amaterski tek. V soboto je bilo Zagorje tako lepo osvetljeno, da mi je žl, ker nisem imel fotoaparata s seboj. Jaz se spomnim še tistih strašnih meglenih dnevov, ko je imel zrak vonj pa marsičem. Zdaj je povsem drugače.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.