Denis Oštir, ki se je po dolgem času vrnil nazaj na TV ekrane, je včeraj zvečer v oddaji TV Klub gostil ministra za promet Radovana Žerjava, predsednika uprave Darsa, Tomislava Nemca in direktorja operative SCT, Boruta Willenparta.
Če se spomnimo: minister Žerjav je Darsu med 1. julijem in 1. septembrom prepovedal vsa redna obnovitvena dela, razen na ljubljanskem obroču in s tem ukrepom naj bi preprečil zastoje na cestah (vir)

Ko se v nedeljo odpraviš na izlet proti Vršiču, ugotoviš da temu ni povsem tako. Zaprt predor Šentvid, zaprta prehitevalna pasova na viaduktu Tržiška Bistrica, itd..
Vendar je mogoče imel minister vseeno prav. Na avtocestah se čez poletje ne dela nič. Vsaj ne ob nedeljah. Ko stojiš v koloni in se cijaziš in z delčkom očesa iščeš delavce, ugotoviš, da jih nikjer ni. Torej držijo besede ministra, čez poletje se ne dela, ampak se zapre odseke in stvar je rešena!
O tem, kdo je kriv za vso to kalvarijo, pa naj odločijo za to pristojni in plačani ljudje!

stanje-na-cestah-fotografije-04.jpg


stanje-na-cestah-fotografije-01.jpg stanje-na-cestah-fotografije-02.jpg stanje-na-cestah-fotografije-03.jpg stanje-na-cestah-fotografije-05.jpg