Metelkova - NTS - Not The Same 15 Metelkova - NTS - Not The Same 15

Metelkova – NTS – Not The Same

NTS – Not The Same, band iz Trbovelj, je bil več kot samo band. Bili so znanilci sprememb, trendsetterji in bili so vzorniki mlajšim bandom, ki so se pojavljali v Zasavju.
Skupina NTS je nastala leta 1993 in je bila do svojega zadnjega koncerta, ki je bil leta 2000, vseskozi enaka: Robi – Roba, Matej – Cepo, Jure – Džuro, Borut – Boka, Miha – Oci.
Do zadnjega koncerta? Ne! Včeraj sem slučajno, med branjem blogov naletel na zapis, kjer sem opazil ime NTS v povezavi z Metelkovo. In kljub napornim dnem in nočem, ki so za menoj, sem se odločil, da grem pogledat kako igrajo frendi po osmih letih neigranja in po dveh vajah, ki so jih imeli pred koncertom.
In bil sem presenečen. Cel THC – Trbovlje Hard Core je bil na Metelkovi. Ljudje, ki jih nisem videl že desetletje in face, ki sem jih imel shranjene nekje v spominu, pa nisem točno vedel v kater koncept pašejo.
Glasba je bila hitra, fantje so igrali odlično (vsaj zame, ki sem brez posluha), stage divinga je bilo veliko in bilo mi je všeč. Vse!

NTS, zajahajte val in ga odpeljite do konca!

nts-not-the-same-008.jpg


nts-not-the-same-005.jpg nts-not-the-same-004.jpg nts-not-the-same-003.jpg nts-not-the-same-011.jpg nts-not-the-same-012.jpg nts-not-the-same-013.jpg nts-not-the-same-014.jpg nts-not-the-same-006.jpg nts-not-the-same-007.jpg nts-not-the-same-002.jpg nts-not-the-same-001.jpg nts-not-the-same-009.jpg nts-not-the-same-010.jpg

 1. yo snajper! uredu si napisu, tut mi smo bli zadovoln, oz. velik več kot to, blo je res najhujš!

  bi te prosu če je možn, glede na to da si velik strelu, če bi mi lahk kej slik posredvou na mail.
  hvala ti!

  se vidmo

  Lp, ICI

 2. @cyb3r: slucajno izvedel za tole.. in sem hudo vesel, da sem bil :)

  3.10. so pa hladno pivo :)) tko da, ce bos sel :)

  @ici: si jih dobil :))))

 3. Bil sem na njihovem zadnjem koncertu..in zdej ob 15. letnici Metelkove… tko kot si rekel… sami stari obrazi s koncertov… Žur so naredil.. tako kot včasih… ah ja… daje me nostalgija.. Upam, da bodo nadaljevali s svojimi koncerti….

 4. Js bi pa rabla kontakt od NTS, če mi lahk kdo tle objavi?
  Hvala

 5. Ej…zasledil sem, da bojo baje NTS januarja igral z No use for a name v Ljubljani. Hm…. lepo bi blo….zanima me…če bojo kej naredil V naši bližnji okolici? recimo v domačem mestu….

Komentarji so zaprti.