Podnaslov za razumevanje tega zapisa bi lahko bil: moški imamo “igrače”, ženske imajo čevlje. In kot moški ne moremo razumeti zakaj mora ženska imeti minimalno 40 parov čevljev, tudi ženske ne razumejo zakaj moškim toliko pomenijo “igrače”.
Tale “igrača”, BlackBerry Bold, mi je delal družbo zadnjih 10 dni. In tako kot z vsako “igračo”, je najpomembnejši prvi stik, oz. prvi trenutki. Če bi napisal prvi trenutek ko “igračo” prineseš domov bi se zlagal, kajti Berrya sem začel uporabljati tisti trenutek, ko sem ga dobil.

Razškatljevanje“, oz. “odomotavanje” je čudna beseda, zato mi je bila bolj všeč unboxing, čeprav bi lahko uporabil tudi “odpiranje škatle“, ampak bi bilo preveč surovo. In včeraj zvečer, zadnji dan testa, sem se spomnil, da bi bilo dobro narediti fotografije paketa, ki ga dobiš in njegov “unboxing“.

Test z dodatnimi fotografijami BlackBerry Bolda pa na Berry.si

unboxing-blackberry-bold-photos-05.jpg


unboxing-blackberry-bold-photos-07.jpg

unboxing-blackberry-bold-photos-01.jpg unboxing-blackberry-bold-photos-02.jpg unboxing-blackberry-bold-photos-03.jpg unboxing-blackberry-bold-photos-04.jpg unboxing-blackberry-bold-photos-06.jpg

BlackBerrya je na test posodilo podjetje Simobil