Unboxing – razškatljevanje BlackBerry Bold

Podnaslov za razumevanje tega zapisa bi lahko bil: moški imamo “igrače”, ženske imajo čevlje. In kot moški ne moremo razumeti zakaj mora ženska imeti minimalno 40 parov čevljev, tudi ženske ne razumejo zakaj moškim toliko pomenijo “igrače”.
Tale “igrača”, BlackBerry Bold, mi je delal družbo zadnjih 10 dni. In tako kot z vsako “igračo”, je najpomembnejši prvi stik, oz. prvi trenutki. Če bi napisal prvi trenutek ko “igračo” prineseš domov bi se zlagal, kajti Berrya sem začel uporabljati tisti trenutek, ko sem ga dobil.

Razškatljevanje“, oz. “odomotavanje” je čudna beseda, zato mi je bila bolj všeč unboxing, čeprav bi lahko uporabil tudi “odpiranje škatle“, ampak bi bilo preveč surovo. In včeraj zvečer, zadnji dan testa, sem se spomnil, da bi bilo dobro narediti fotografije paketa, ki ga dobiš in njegov “unboxing“.

Test z dodatnimi fotografijami BlackBerry Bolda pa na Berry.si

unboxing-blackberry-bold-photos-05.jpg


unboxing-blackberry-bold-photos-07.jpg

unboxing-blackberry-bold-photos-01.jpg unboxing-blackberry-bold-photos-02.jpg unboxing-blackberry-bold-photos-03.jpg unboxing-blackberry-bold-photos-04.jpg unboxing-blackberry-bold-photos-06.jpg

BlackBerrya je na test posodilo podjetje Simobil

  1. Torej si sedaj ponosen lastnik iPhonea, BB Curve in BB Bold? To mi je enako razumljivo kot ženski čevlji :)

  2. @marin: bold se danes vraca nazaj na simobil.. in upam, da dobim javelina, oz. 8900 :)

    bold, me je kljub vsemu pustil rahlo razdvojenega.. mogoce je problem v tem da se mi zdi prevec “lep” in ko sem ga v druzbi potegnil iz zepa (telefon seveda) so mi bili namenjeni cudni pogledi.. mogoce samo nisem clovek za taksen telefon.. :)

  3. Blackberry (ne sicer tega) sem sluzbeno uporabljal vec kot eno leto… pa je res odlicen sluzbeni telefon in verjamem da je BB Bold se korak naprej v tem pomenu… me pa veseli, da blackberriji niso vec eni veliki grdi cegli s tipkovnico :)) so bili pa vsaj zdrzljivi, ki so prenesli tudi padce na beton…

    Bolj kot ta telefon me pa zanima Blackberry Storm, ki naj bi bil konkurent iPhonu. Kot opcija bi lahko bil tudi Samsung Omnia, ki je meni izmed smartphonov edini pravi konkurent iPhonu, pa vendar mi je uporabniski vmesnik na iPhonu precej boljsi (in MMSjev ne uporabljam, photo pa tudi zelo redko).

Komentarji so zaprti.