Marec je minil in prišel je april. Dogodki, ki sem jih zapisal na blogu v mesecu aprilu so..

S frendom sem bil na fotografiranju, kjer so mu pozirale Nadiya Bychkova, Tjaša Kokalj, Sabina Remar. Če kdo ne ve, kdo so ta dekleta: Nadiya Bychkova – Miss Casino Kongo 2008, Tjasa Kokalj – Miss Universe Slovenia 2007, Sabina Remar – Miss Universe Slovenia 2004. Mesec se je začel odlično!

Projekt Creative Commons Slovenija – ker podpiram avtorske pravice, podpiram tudi ta projekt in objavljam pod licenco Priznanje avtorstva – Nekomercialno – Brez predelav, verzije 3.0.

Ko je bil funt še nekaj vreden, so bili tudi čevlji Stuart Weitzman – ženski čevlji – fetiš za 200 funtov in več
precej dražji, kot so sedaj, ko sta funt in euro že skoraj izenačena.

Zares sem v Zares. Jeap. Včlanil sem se v stranko Zares in tako razkril “kao skrivnost”, ki naj bi jo odkril Libertarec.

Brez hostes pač ne gre – tokrat Fotografije hostese Moto Boom Celje.

Dobili smo še eno “revijo” – Reporter – nov desno sredinski tednik, ki ga ustvarja bivša ekipa Maga.

Carla Bruni s pesmijo Quelqu’un m’a dit v novem oglasu Mobitela – pesem ki gre hitro v ušesa je postala podlaga za Mobitelov oglas.

Kud Idijoti fotografije – Fuck the System, Fuck, Fuck, Fuck – skupina ki je zaznamovala moje odraščanje je koncertirala v Orto baru. Fotografij cel kup.

Razmerja v oddajo Vroči stol – 84,5% za Janeza Janšo in desnosredinsko vlado, 15,5% za Boruta Pahorja in levosredinsko vlado so bila vedno fascinantna. Ampak na koncu se ni izšlo!

Hči varuhinje gledalčevih pravic v filmu Hit poletja – Ula Furlan Molk pokaže svoje prsi. Kar je dobro ni slabo!

Kaj so Last minute počitnice – First minute počitnice sem se spraševal, ko sem si ogledoval cene aranžmajev v tujini. Razlike ni, samo bolj privlačno se sliši vse skupaj!

Park prirode Biokovo in Sv. Jure – 1762 nm – nad Makarsko – ko se v pol ure dvigneš od morske gladine do 1762 nad morjem.

Matevž Luzar in Vučko – nominacija za študentskega oskarja! – sokrajan nominiran za študentskega oskarja. Vendar očitno to ni zanimivo za naše medije!!