Prvi znaki toče in vsi šalabajzerji, ki so kupili avte na kredo in niso imeli denarja za kasko, se začnejo ustavljati v predorih, pod mostovi, ali pa celo sredi ceste, če je nad njo par vej, ki jih bodo zaščitile.

In ljudje, ki se normalno vozimo po cestah moramo paziti še na njih. En lep primer je bil včeraj, ko se je v Ljubljani začela nevihta in sem se vozil mimo Tobačne.
Na desni strani je drevored. In nebodigatreba so ljudje, ko je toča udarjala ob njihova “dragocena” vozila, ustavljali vozila na cesti in skozi zelenico parkirali avtomobile pod drevesa.
No, “na srečo” je nekdo imel probleme pri vožnji čez robnik in se je vozilo ustavilo na travniku. Skočil je ven in začel pokrivati vozilo. Ampak pri tem ga je par kosov ledu prav pošteno zadelo.

Ampak pri nas je itak “pleh” pomembnejši, kot pa lastno zdravje. Če ne bi bil naliv, oz. toča tako močna, bi imel cel kup foto gradiva, tako pa na žlost ni nič pametnega. In ja, sam se vozil skozi naliv brez ustavljanja in parkiranja in danes zjutraj preveril avto – niti najmanjše poškodbe ni vidne!

Ša-la-bajzerji, pfuj, jebenti!