Mangrt fotografije - Mangart photos 2 Mangrt fotografije - Mangart photos 2

Fotografski natečaja na temo pokrajinske fotografije Slovenije – Windows 7

Microsoft Slovenija organizira fotografsko tekmovanje za vse fotografske navdušence, ki so rojeni po 1. januarju 1991 na temo pokrajinska fotografija Slovenije!?!

Microsoft, zakaj hudiča mora biti v tem primeru starostna omejitev? Šalabajzerji!

Za tiste, ki jih fotografski natečaj zanima: vsak prijavljeni lahko tekmuje z največ 3 fotografijami, fotografija ne sme presegati ločljivosti 1024 točk na daljši stranici in velikosti 500 KB – ne sprejemajo sestavljenih fotografij in digitalnih ilustracij. Fotografije morajo biti na temo pokrajine v Sloveniji.
Več informacij in kako se naloži fotografije: Pustite svoj pečat na prihodnosti!

Evo, ti dve fotografiji bi jaz poslal (klik nanju)


 1. Hej.

  Baje je tipkarska in je odprt za vse ;). Bodo popravili danes tekom dneva kolikor vem.

  LP, Anže

 2. mal so se ustrašli, po tem postu, pa spremenili pravila. Kaj ne veš, da talelele Anže V. uporablja Windowse za razliko od naju? W. is reading you HAD!
  B5

 3. Se bi z veseljem prijavil če bi imel malo boljši aparat :D Tako pa imam sam omnio kar pa ni zadost za take fotografije :(

 4. Torej je odprto za vse, ker na njihovi strani je še vedno letnica 1991.

 5. @zonpjer: prva je :) druga ni :)

  @b5: eh :) nc niso spremenil :(

  @weby: ni pomemben aparat, ampak oko :)

  @urosg: jim jutri pisem :)

 6. Sej starostna omejitev je ponavadi pri skoraj vsaki nagradni igri. Glede na to, da misli Microsoft z zmagovalcem podpisati pogodbo, te direktno z mladostnikom ne more. Zelo verjetno se bo zraven moral načečkati še starš pa bo vse kul.

 7. @user: da ne bo pomote.. ne moti me, microsoft starta z visto na mlade.. ampak postavlja nas, ki smo pac starejsi, v neenakopravni polozaj :)

  ampak ce so se tako odlocili, potem ze vedo zakaj?!

 8. @B5: a ni poanta interneta in bloga, da ga lahko kdorkoli? tudi nekdo, ki uporablja Windowse? in pole pravte linuxasi, da smo windowsasi diskriminarni?

 9. Se mi zdi, da je to za XP-jevce, ki zmorejo tako resolucija. Za Windows 7 naj bo 1024 točk na daljši stranici? Štala. Niti zastonj ne snamem tako sliko za ozadje.

Komentarji so zaprti.