had blog roni kordis had blog roni kordis

VIP Kmetija – Iztok Gartner nima jajc. Pika!

Iztok Gartner VS Iztok Gartner- bloger, filmski kritik, publicist, novinar, glasbenik, televizijski voditelj in vstavi po potrebi je končno priznal:

Da skrajšam, nimam jajc. Pika. (vir) In zraven še dodal: Jaz bom raje On Air, ne pa klovn, ki mu pač plačajo, da se dela norca iz sebe.
Khm, khm. Po pričevanju ljudi, ki so gledali to oddajo, bi jaz sklepal drugače, da o tisti, ki jo je vodil pred tem, ne zgubljam besed. Ampak kdo sem jaz proti Iztoku, Iztoku Gartnerju!

Dr. Onyx je dodal še par nasvetov za PopTv koga naj še povabijo v zvezdniško VIP Kmetijo v zapisu – Iztok Gartner zavrnil nespodobno povabilo

 1. Čujem,
  da imajo kar probleme s sesetavo Kmetije slavnih.
  Kar precej sem jih že slišal, da so odklonili.

 2. a imas obcutek, da sem jaz VIP oseba? da sem znan? LOOL

  no ja.. nekateri se morajo tako dokazovat.. drugim se pac ni treba.. :)

 3. eh ta nova kmetija bo itak brezveze…povabilo so sprejeli itak tisti, ki bi se radi iz sebe norca delali..npr murko (itak)

 4. ta VIP kmetija je res bolj za take kot je murko, čepinova in pa ostale, ki si vztrajno delajo reklamo v novi. to bo verjetno oddaja revije nova. :-)

 5. kako so pa lahko pozabili omeniti, povabiti Veliko mamo Suzano Jakšič???????????? zelo bi šla zraven Murkota and co. :-))))))

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja