Overflow, band ki je 14.11.2008 nazadnje igral v Trbovljah, je zaključil 1. dan Šklabfest festivala. Vreme je zdržalo, obiskovalci so prišli iz Belgije, Italije, Hrvaške, Srbije… Še en dokaz več, da “punk ni hin” v Zasavju.

Skupina Overflow je nastala leta 1990 in njihov prvi koncert je bil v KSET-u 24.12. istega leta. Prva pojava in občinstvo jih je sprejelo za svoje.
Skupina je v tem času doživela par sprememb, prav tako je vmes za par let izginila iz glasbene scene. Vendar od leta 2005, Zoki, Nike, Dado, Žika, spet igrajo in razveseljujejo oboževalce. Overflow diskografija obsega: Through Department Store – 1991, Dorothy – 1993, E.P.F.O. M. M.D.M. – 1997, Unbreastfed69 1999, LIVE at … Parties 2006.. in še par EP-jev..

Klik na fotko za ostale Overflow fotografije
Overflow - Šklabfest - Trbovlje 03


2 Responses to Overflow – Šklabfest – Trbovlje, 10.7.2009 – fotografije

  1. […] Lansko leto je v Trbovljah potekal prvi ŠklabFest in zasedba je bila precej pestra: Millencolin, The Exploited, The Toy Dolls, The Skatalites, Stroj Machine, Kud Idijoti, Red five point star, Overflow. […]

  2. […] Dubioza Kolektivu, je včeraj v Hrastniku na Štour Festivalu igrala moja omiljena skupina Overflow. Fantje so očitno radi vračajo v Zasavje, saj vsaj enkrat letno pridejo v naše kraje in naredijo […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.