Lažejo vsi ostali poslani, samo poslanci SDS ne! Nikakor! Oni so pošteni in iskreni do volivcev. Če slučajno kaj pozabijo zapisati o svoje premoženjskem stanju, se jim to seveda oprosti, saj so iz SDS. In če kdo namesto njih opravlja kakšen izpit, se jim to opraviči, saj so iz SDS!
Tudi če lažejo da so bili vpisani v program Gea Collega, ki ni nikoli obstajal, se jim to oprosti. Saj so vendar iz SDS! In če številka njihovega indeksa ne obstaja, kajne poslanec Bezjak, oni ne lažejo. Mogoče so se samo zmotili, ali pa kaj pozabili. Pa saj so iz SDS!
In če Finance pišejo, da njegova spletna stran ne deluje – www.marjanbezjak.si – pomaga orodje http://web.archive.org, kjer se najdejo podatki z njegove spletne strani:

Izobrazba:
Osnovna šola: 1967 – 1975 Osnovna šola Srečko Rojs Niko, Voličina
Srednja šola: 1975 – 1979 Srednja kovinarska šola , Maribor
Visoka šola: 1997 – 2001 GEA College – študij menedžmenta, Pridobitev naziva menedžer.

Pfuj, jebemti šalabajzerji! No, tudi na Siolu so šalabajzerji, ker pišejo da je poslanec Miran, (Poslanec SDS Miran Bezjak naj bi lagal o svoji izobrazbi) v resnici pa je Marjan!

In to kar so očitali drugim, se jim kot bumerang vrača! Vsak dan pride kakšna “nečednost” na dan. Ali bodo tudi od svojih zahtevali odstop? Hmm. Ne, saj so vendar SDS poslanci!

Poslancem SDS posvečam eno pesem, z zanimivim besedilom – upam, da ga razumete!
Meredith Brooks – Bitch


35 Responses to Poslanci SDS pa “zaprmej” ne lažejo – Marjan Bezjak na Gea Collegu dokončal študij menedžmenta

 1. ana. pravi:

  opa opa. pa si jih po prstih. lepo, nadaljuj :)

 2. hah pravi:

  nekdo tukaj je nekreativen oportunist, z zamegljeno miselno shemo

 3. Davorin pravi:

  Eh, had, … ti več energije zgubiš zarad SDS k z energijskimi vampiriji, jebenti to ni zdrav’. Že star čebelji pregovor pravi Politika je kurba, tako da se ne preveč sekirat. Pr glau smrdijo vsi, eni bolj, mal mn, … uh, to je pa že za komad za Žrebce :D

 4. Matej pravi:

  hahahahahha,
  ponavadi ignoriram politične diskusije, ampak Roni ti si tolk s srcem proti tem SDSu, da si prav zabaven. Celo v smeh si me spravu … heheheheh ….

  Zdej rabiš sam še levico u kur*c poslat pa boš ta prav dec, Če bi blo več takih kot ti (da bi j*bal mater vsem po spisku na levi in desni) bi ta država imela svetlejšo prihodnost.

  torej več Hadov za svetlejšo prihodnost ;) (resno)

  posvetilo s komadom Bitch, hahahhahahaa, umiram, hahahah

 5. had pravi:

  @matej: evo, vsaj nekaj dobrega :) ma, se tezko zadrzujem da ne napisem kaj tako “pohvalnega” o stranki sds..

  komad bitch.. upam, da ga razumejo :))))

  @davorin: gremo rajs kaksnega medveda ulovit no :) bi bil ze cas.. :)

  @hah: sile kontinuitete :)

 6. peter pravi:

  enim je pač dovoljeno, kar (nam) ostalim ni…

  vsak verjetno pozna naslednjo zgodbo:
  zajec se odloči končati študij in tako pride čas, ko začne pisati diplomsko nalogo…naslov njegove diplomske je: volk je bedak…

  novica se hitro širi po gozdu in živali ne morejo verjeti, da je zajec tako predrzen…tako pride mimo veverica in vpraša zajca, če res piše diplomsko o volku…zajec ji pritrdi in pove, da je naslov: volk je bedak…

  “ti si nor, volk te bo ubil” ga svari veverica, zajec pa ji odvrne, da mu volk nič ne more, saj že naslov diplomske pove, da je bedak…veverica steče do volka in mu pove, da zajec piše diplomsko z naslovom volk je bedak…volk ji ne verjame, da bi bil plašni zajec tako predrzen in se za novico ne zmeni…

  nato pride k zajcu lisica in preveri, če zajec res piše diplomsko z naslovom: volk je bedak…tudi ona posvari zajca o nevarnosti, zajec pa ji odgovori, da mu volk nič ne more, ker je bedak…tudi lisica steče do volka in mu pove novico o pisanju zajčeve diplomske naloge, tudi njej volk ne verjame, da bi zajec zbral pogum za tako predrznost…

  nato pride na obisk k zajcu sova in tudi njo najprej zanima, če res piše diplomsko z naslovom: volk je bedak…”res je”, ji zagotovi zajec…”kaj mi pa more volk, saj že naslov diplomske pove, da je bedak”…tudi sova se nemudoma odpravi k volku in mu poroča o predrznosti študenta zajca…

  tokrat volk verjame in oddirja k zajcu, da se še sam prepriča…ves zasopihan in besen pridrvi do zajca in ga vpraša, če res piše diplomsko?…”res je”, mu odvrne zajec, “naslov pa je: volk je bedak”…

  volk znori in prime zajca za vrat in ga prične daviti…”ubil te bom”, se dere volk…takrat pa iz brloga stopi medved in raztrga volka…

  in kaj je poanta te zgodbe?…ni važno kakšen je naslov tvoje diplomske naloge…

  …bolj je POMEMBNO, KDO TI JE MENTOR!!!… :-))))

 7. Huangdi pravi:

  @peter
  Zato torej Jambrekova fakulteta?

  @had
  Res so kar smešni s temi maškaradami. Kot da je človek kaj več vreden, če je v CV-ju napisan GEA college…

 8. had pravi:

  @huangdi: sem izvedel v cem je poanta gea collega.. ce ni tega, ne mores biti med nadzorniki v luki koper –

  V nadzorni svet družbe se z dnem 20. 7. 2007 za mandatno obdobje štirih let kot predstavnika delničarjev imenuje člana nadzornega sveta, ki ju predlaga Republika Slovenija,
  – Marjan BEZJAK,

  ojej.. pa ne da so to delali v SDS :) upam, da pade tozba!

 9. Tone pravi:

  ko se bo janša upokojil, bo golobič čudovit predsednik SDS. gliha vkup štriha …

 10. NoMercy pravi:

  Pazite kaj puščate kje in kaj kje objavljate.
  SDS so bolestno občutljivi na to, kaj se o njih v medijih piše – in si vse arhivirajo za čas, ko bodo spet ablast.

 11. had pravi:

  @nomercy: se dobro zavedam njihovega pocetja.. pa vendar me ne moti.. kar je na internetu, ostane na internetu.. ocitno se oni tega ne zavedajo ko brisejo strani in spreminjajo podatke..

  :)

  @tone: jansa je kot chuck norris.. on se ne upokoji :)

 12. TomažJ pravi:

  Had bravo… ni kaj odlicen prispevek… Tomaz Jakhel

 13. had pravi:

  @tomaz: zapis za zanamce :) da se bo vedelo, da na googlu ostane vse za vedno :)

 14. TomažJ pravi:

  @ Mislim,da Google vsega SDSovega sranja ne bo sposoben predelat… lahko da bo nov virus Googlarea :)

  PS Vedno se zajebem in pozabim da imas Spam zascito :)))))))

 15. MM pravi:

  Tako, Marjan Bezjak naj odstopi z ministrskega položaja!

  aja… saj ni minister tako kot nekateri drugi lažnivci :)

 16. had pravi:

  @mm: hmm.. kako prozorno :) a ne..

 17. Anonimno pravi:

  Se bosta že opravičila, če bo njegova Prvorazrednost hotela ostati dosledna, ji ne bo ostalo drugega, kot da jima ponudi še eno priložnost. Tista “znanstvenica” Turnškova jima bo iz istega razloga morala zbirati podpise pod peticijo podpore delovnega ljudstva… in Had bo ptegnil surlo.

  BTW, če GGju najdejo hemeroide in mu ti tega navkljub številnim izletom v njegov anus ne boš uspel diagnosticirati, najbrž veš, da ne bo dobro.

 18. Neon pravi:

  Stoj malo …. zanima me če si ti HAD res tak “rdeče obarvan” al se takega delaš. Tud Golobič je lagal o imetju …. vsi lažejo … pahor tudi do nedavnega ni priznal da ma vikendico na Umagu… so ble še hujše politične prevare… a zapikneš se ravno na izobrazbo… sej veš… če bi keri res meu tukaj full močno izobrazbo bi se malo izpostavo pa naredil res kaj dobrega za slovenijo.. ne pa da vsi sedijo v parlamentu pa nikomu ništa spijo pa šrotajo po notebookih pa dobijo astronomske plače. Poleg tega pa je SDSjeva vlada bila dost bolj kvalitetna in je naedila več za Slovenijo kot pa tile RDEČI :)

 19. had pravi:

  @anonymous: ti me pa precej dobro poznas, kajne? ali pa se ti samo dozdeva to, da me.. in pises o stvareh o katerih ne ves nicesar?

  @neon: komu je lagal o imetju? lahko greva po vrsti..
  prijavil je kosovi komisiji premozenje in s tem je zadostil pogoje.. bezjak je bil nadzornik luke koper, kjer je potrebno vec kot 5. stopnja izobrazbe..

  pahor nima vikendice.. ampak jo ima njegova izvenzakonska partnerica, oz. celo njeni starsi.. torej je nima borat..

  sds ni naredil nic za slovenijo, kajti sedaj se odkrivajo nepravilnosti – kraje in utaje – ki so jih omogocili – tajkuni, itd.. torej, s konkretnimi stevilkami na dan, pa ti bom vse verjel..

  seveda se zapiknem ravno v izobrazbo.. sds je zahtevala glavo gg-ja.. sds je ustanovila parlamentarno komisijo.. in vsi mediji so na veliko in dolgo pisali o tem..
  ups.. pozabili so na svoje, da so zamolcali deleze v podjetjih.. da je bezjak vreden vsaj 3x toliko kot gg (tako trdijo finance, sam imam drugacno mnenje) in da je najbogatejsi poslanec sds.. in najvec prometa je ustvaril, ko je bil v luki.. nakljucje?

 20. RazbOjniK pravi:

  No, scenarij razvoja zadeve je že uveljavljen in utečen:

  Najprej si bosta vzela teden dni za razmislek. V tem času bosta pojasnila, da sta to naredila iz nesebičnih razlogov. Da bi pač obvarovala dobro ime slovenskega parlamenta, kjer bi moralo sedeti čim več izobraženih ljudi. Istočasno bodo za televizijo spregovorili Milan Kučan, Spomenka Hribar in Danilo Türk, da se jima je sicer zgodil manjši spodrsljaj, ampak da jima je oproščeno, saj bi brez njiju slovenska politika bila osiromašena. Had bo na blogu napisal, da nista lagala, saj sta resnično izobrazbo prijavila komisiji za razvoj žuželk na Osankarici, ter da bi sam na njunem mestu storil enako. Medtem bodo pristojni naredili anketo, v kateri ju bo podprlo 97% ljubljanskih klošarjev. Miheljak bo napisal kolumno, da sta sicer lagala, ampak da je največji lažnivec v Sloveniji JJ. Čez teden dni bosta končno stopila pred kamere in dejala, da z morebitnim odstopom nista mogla razočarati vseh teh ljudi, ki so ju podprli. Zato odločitev prepuščata predsedniku.
  Potem bo prišel Janša in oba nagnal domov.

  Znano?? :)

 21. tanja pravi:

  Tudi jaz se sprašujem, če prihaja do zlorab z diplomami. Pred leti sem se javila na nek razpis za delo in so zahtevali še overjeno fotokopijo diplome, potem pa sem dobila zavrnjen odgovor, z vrnjenimi dokazili o izobrazbi, manjkala je pa ta.. Vsi zaprošeni za pojasnilo in tudi notarka so samo skomignili z rameni.

 22. stieber pravi:

  Had, zdej si že strokovnjak za visoko šolstvo, kot je gg? Na ker fax si pa ti hodil? Sicer pa, če je minister za visoko šolstvo, ponavljam, visoko šolstvo, nekdo, ki je potreboval 17 let, da je diplomiral (smo do sedaj v tem resorju sploh že imeli ministra, ki je imel ‘samo’ VII. stopnjo?), potem se verjetno res nima več smila špolati po končani OŠ…

 23. had pravi:

  stieber: kaksne veze ima sedaj to s cim?

  je marjan bil v nadzornem svetu? da.. kaj je potrebno za nadzorni svet? vec kot 5. stopnja izobrazbe..

  ti se kaj ni jasno? povej, razlozim zastonj

 24. stieber pravi:

  saj sem napisal, kaj me zanima. Recimo tvoja kompetenca ocenjevanja posameznih fakultet je kakšna pa katero od njih si dokončal? Mislim, da so vprašanja v mojem postu dovolj jasna, sicer se ne navezujejo na tega sdsovca in če pač ni prava tema, pa pustimo pri miru te zadeve, ni problema. :D

 25. tanja pravi:

  @stieber Diploma sama po sebi pove le, da si se naučil neke izbrane vsebine. Edina praktična vrednost te je, da zadosti nekim pogojem za določeno mesto. In v želji in borbi za položaj se dogaja marsikaj, kar ni dopustno. Kaj od tega smo potihem sprejeli, čeprav je bila očitna neustreznost. Za nekatere se tudi jaz čudim kam so prilezli in si mislim svoje. Vprašanje je torej upoštevanje pravil igre.
  Znanje in sposobnosti za neko delo so pa nekaj drugega in z diplomo niso nujno povezane. Razen študija se lahko človek še kako drugače uči in zraven še kaj nenujnega prebere, ne?

 26. stieber pravi:

  Ne vem sicer, na kak fax si hodila, ampak ne boš verjela, ponekod zgolj repoduktivno znanje ni dovolj. Je treba pokazati še dosti več. FDV-jevka? :D

 27. tanja pravi:

  @stieber Čisto sem pozabila na svoje skrite adute, bom poskusila, čeprav se v mojem primeru pričakuje malo bolj zavaljenega moškega z brado in očali, pol pa pride eno tako bitje.. Prav res moram poskusit, hvala.

 28. had pravi:

  @stieber: kako predvidljivo in prozorno.. namrec tocno taksen nacin zamegljevanja uporabljajo tvoji vzorniki.. zakaj bi se ukvarjali s svojimi problemi, ce se lahko z drugimi, kajne..

  in se odgovor, ki te tako tare in ga seveda pricakujes.. no, glede na to, da jaz za razliko od tvojih vzornikov ne lazem – ne, nimam se diplome.. in mogoce je ne bom nikoli imel.. ker je to moja odlocitev.. ampak za razliko od marinica sem naredil izpit pri ekarjevi s sedmico.. in narejene imam vse izpite, diploma pa mi predstavlja nekaj, kar mi je povsem nepomembno.. ampak kako bi ti razumel, ko moje bralce klasificiras po tem ali so hodili na fdv ali ne..

  ves.. vsec mi je, kako se poskusa prikriti dejstva na vasi strani.. no, gg je vsaj priznal svojo napako.. marinic se skriva in prav tako bezjak..

  @tanja: stieber je cist fajn clovek sicer.. le to, da zenske sodi po izobrazbi in podobnem mu ni v cast :)

 29. stieber pravi:

  Tanja, žal ne razumem, kaj bi rada povedala.

  had, samo za izobrazbo sem vprašal, vidiš, da se da odgovoriti, pa čeprav ne brez retardacij (to so zastranitve, da ne bo pomote). Kdo je obiskoval kateri faks, pa navadno kar dosti pove o tej osebi. Moji vzorniki? A gg to??? In katera je to ‘naša stran’? Pa v isti sapi meni očitaš, da ljudi delim po faksih, ti pa očitno po nekih straneh, zopet dvojni standardi…štrovs je odstopil (pa še kdo, ane), pa ni nič pravno narobe naredil, samo nespretno se je izrazil. Ampak gg pa naj ne odstopi, kajne? La la la…

 30. tanja pravi:

  @stieber da ti le malo pojasnim: ti si predpostavljal, da imam le reproduktivno znanje in da sem hodila na neki levi? faks. Žal, ni tako in mi o tem ni treba lagat. Ker je pa takih, ki me vnaprej kot ti omalovažujejo, precej, vidim, da se bom morala bolj hvalit in več pokazat. Kar je res. To se mi je vedno zdelo tako poceni, a dobivam dokaze, da se motim.
  Treba je delat vtis, in pokazat, da si več od nekih predstav v glavah. Tako dobesedno, sem hodila na tehnični faks in je res težko uskladiti neke predstave ljudi in pa moje različne “človeške vloge.
  Saj je govora o pretirani hvali, ne? Sicer ni okusno, a tako se nekam pride. p.s zamere ni, brez skrbi, sem tudi vajena
  @had Še dobro, da mi ni prisodil let.. :)

 31. stieber pravi:

  Pavzaprav si ti sama trdila, kakšni so naši faksi, remember? Jaz pa sem ti povedal, da niso vsi taki, veliko pa je odvisno tudi od študenta. Če ta (kamor glede na tvoj zapis verjetno sodiš ti) odnese s faxa samo reporduktivno znanje, si je pač sam kriv. Saj če profesroji zahtevajo samo to, imaš še vedno možnost, da to pri sebi presežeš, pod pogojem seveda, da nisi lena in neumna. In na levih reporduktivnih faxih je težje mobilizirati svoje potenciale kot na faxih, kot taki niso, to drži. In prvi tip faxov bi bilo potrebno pošteno prevetriti. Torej, minister, čakamo… :D

 32. hfskuafg pravi:

  Ha ha ha ha!!!!! GGjev proktolog spet stegnil surlo, ha ha ha!!!

 33. Pris pravi:

  Heh, šlo je za nekajdnevni šnelkurs. Indeks je v bistvu “zaključno spričevalo”, “diplomska naloga” pa zaključni test.

  Vse lepo in prav, vendar je na svoji spletni strani dajal vtis, da gre za visokošolsko izobrazbo, da je “študiral” štiri leta (1997 – 2001) in da je šlo za študij, da o tem, kaj je pisalo na spletni strani SDS, sploh ne govorim … :D

 34. tanja pravi:

  @stieber ?remember? Ee, pa ti bi mene res rad po letih vprašal :D D D D

 35. katka pravi:

  Torej, če povzamemo. Določeni osebki so se ZLAGALI o doseženi izobrazbi in zasedali delovna mesta, kjer se zahteva večja stopnja izobrazbe kot jo dejansko imajo. To pomeni, da niso pokazali dokumentacije, ki dokazuje njihovo izobrazbo, če pa so jo, pa je bila dokumentacija ponarejena. V vsakem primeru gre za kaznivo dejanje in resnično ne razumem zakaj je potrebno okoli tega polemizirat. Gregor Golobič je naredil neumnost, moralno je to zeeeloooo sporno, pa vendar ni nikogar oškodoval ali prizadel. Glede tega ali je koga oškodoval bi se dalo ugibat, no vsaj dokazano mu ni. Sem pa mnenja, da je s tem svojim dejanjem vsekakor postal neverodostojen in bi moral odstopiti iz mesta ministra. Strinjam se tudi s tem, da minister za visoko šolstvo ne more biti nekdo, ki je več kot desetletje pacal diplomo.
  Ampak ljudje božji, ta dva sta naredila KAZNIVO DEJANJE ponarejanja listin (če se dokaže, da izobrazbe, ki jo navajata nimata) in nekaterim se to celo zdi primerljivo z lažjo GG. Pa kaj ste normalni? Pa četudi GG naredi kaznivo dejanje, kakšne veze ima to s tema dvema. Kaj zato ker se je GG zlagal je njuno dejanje manj grozljivo?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.