Lažejo vsi ostali poslani, samo poslanci SDS ne! Nikakor! Oni so pošteni in iskreni do volivcev. Če slučajno kaj pozabijo zapisati o svoje premoženjskem stanju, se jim to seveda oprosti, saj so iz SDS. In če kdo namesto njih opravlja kakšen izpit, se jim to opraviči, saj so iz SDS!
Tudi če lažejo da so bili vpisani v program Gea Collega, ki ni nikoli obstajal, se jim to oprosti. Saj so vendar iz SDS! In če številka njihovega indeksa ne obstaja, kajne poslanec Bezjak, oni ne lažejo. Mogoče so se samo zmotili, ali pa kaj pozabili. Pa saj so iz SDS!
In če Finance pišejo, da njegova spletna stran ne deluje – www.marjanbezjak.si – pomaga orodje http://web.archive.org, kjer se najdejo podatki z njegove spletne strani:

Izobrazba:
Osnovna šola: 1967 – 1975 Osnovna šola Srečko Rojs Niko, Voličina
Srednja šola: 1975 – 1979 Srednja kovinarska šola , Maribor
Visoka šola: 1997 – 2001 GEA College – študij menedžmenta, Pridobitev naziva menedžer.

Pfuj, jebemti šalabajzerji! No, tudi na Siolu so šalabajzerji, ker pišejo da je poslanec Miran, (Poslanec SDS Miran Bezjak naj bi lagal o svoji izobrazbi) v resnici pa je Marjan!

In to kar so očitali drugim, se jim kot bumerang vrača! Vsak dan pride kakšna “nečednost” na dan. Ali bodo tudi od svojih zahtevali odstop? Hmm. Ne, saj so vendar SDS poslanci!

Poslancem SDS posvečam eno pesem, z zanimivim besedilom – upam, da ga razumete!
Meredith Brooks – Bitch