Siol in TočnoTo udarita znova: Maja Tratnik: Moja ljubezen je morje (vir)
Poguglam kdo je ta oseba in ugotovim da je vodila Ligo prvakov na Prvi TV. Njene izjave, ki so objavljene na Siolu so precej zanimive:
Letos mi to odlično uspeva, glede nato, da sem skoraj vsak vikend izkoristila za kratek oddih na slovenski obali,” pravi Maja, ki ne pobegne, tako kot večina, na hrvaško obalo, ampak uživa v tem, kar ponuja Slovenija
Do sedaj sem tudi že izkoristila podaljšan vikend počitka, ki sem si ga privoščila na Pagu
V letošnjem poletju načrtujem še popoln odklop nekje na enem izmed grških otokov, kjer bi si rada nabrala novih moči za prihajajoče projekte in obveznosti, ki sledijo v septembru.
Moja velika želja pa je, da bi si lahko enkrat privoščila daljši dopust, ki te res odklopi od vseh obveznosti in skrbi. Združila pa bi potovanje s tedenskim oddihom nekje ob peščeni obali

Ali mi lahko nekdo razloži, ker jaz ne razumem. Ali ženska hodi na našo obalo, kot je povedala v prvem stavku ali pa je “novinarka”, oz. oseba, ki je spisala ta “intervju” pozabila še enkrat prebrati celoten tekst in je pač poskušala narediti tekst bolj “domač”. Obstaja seveda tudi možnost da jaz česa ne razumem!