Zelo kmalu po napadu bullmastifov na Sašo Baričeviča, se je na spletu (na .ru strani) pojavila fotografija mrtvega moškega v garaži, ki je precej obgrizen. Exif podatki pokažejo, da je bila fotografija narejena 2.2.2010 ob 19:38 s telefonom Nokia 6303 Classic.

Ko sem prvič videl fotografijo, se mi je zdelo precej čudno, da na njej ni luže krvi, kjer bi truplo ležalo. Sploh v primeru, ko je pes trgal roko. In tudi pogled na razmetano garažo, mi je deloval precej čudno. Ampak tudi za to obstajata možni razlagi – psi so polizali krvi in pa boj z njimi. Vendar slika človeka je bila narejena ob 19:38, medtem ko se je dogodek zgodil ob 16:30. Ali so mrtvega človeka pustili ležati na tleh 3 ure?

In kaj me je še presenetilo. Ko sem videl prvi posnetek na Dnevniku, se mi je zdelo, da so tla v garaži bele barve in ne temne, kot je na fotografiji. Poleg tega pa tudi postavitev samega kolesa ki je na fotografiji bi pomenila, da je bil pred avtom, ki je viden na spodnjih fotografijah.


Hmm. Meni se zdi vse skupaj čudno. Je pa res, da je policija to izkoristila za “iskanje” krivca v lastnih vrstah in s tem preusmerila pozornost od nekaterih drugih stvari, ki so v tem primeru precej čudne:

  • kje je bil dežurni državni tožilec?
  • kaj je delala na kraju nesreče državna sekretarka Sonja Bukovec
  • ali je bila res najdena sperma na kondomu? čigava?
  • zakaj so bili uničeni posnetki kamere?
  • kdo je določil, da se “tehnični” pregledi ljudi na ministrstvih izvajajo v MC Barsos?

Ah, ja. Teorij zarote je precej in definitivno javnost ne bo nikoli izvedela odgovor. Obdukcija psa naj bi bila znana šele naslednji teden? jebe lud zbunjenog