Naslov je rahlo zavajujoč. Apple iPada še ni v Sloveniji, vendar smo “geeki” včeraj pred Spletnimi uricami zložili svoje iPhone skupaj in nastal je “kvazi” iPad.
Na srečo se je našel nekdo, ki je imel BlackBerrya in je naredil fotografije (kvaliteta je temu primerna, če bi bilo slikano z iPhonom bi bilo vse skupaj precej boljše!)

8 Responses to Prvi Apple iPad v Sloveniji – 8 iPhone telefonov na kupu

 1. joker pravi:

  Hehe tole bi bilo zanimivo sestavit v piano :D 9 bi bila že cela klaviatura :D

  ZAnima me, kaj so to spletne urice? Kot predavanja, to se odvija v kiberpipi v k4? Sem gledal stran, vendar ne najdem naslednjih terminov, da bi prišel enkrat pogledat, ali so ta predavanja zaprtega tipa. Me zanima predvsem, ker vidim da se dosti govori o tehnologiji…

 2. had pravi:

  @joker: vsako sredo so predavanja.. na temo interneta in vsega povezanega s tem – socialna omrezja, programiranje, predstavitve novosti..

  naslednjo sredo je o trendih v mobilnem svetu (kaj bo cez 20 let)..

  poanta spletnih uric, ki so v ex metropolu (zraven K4, tam kjer se kupujejo studentski boni) pa je v druzenju in mrezenju :)

  vabljen!!

 3. Davorin pravi:

  @joker, stran spletnih uric najdeš na http://web.zen.si/ opis pa na … imajo pa tudi Twitter račun -> http://twitter.com/wwwh ;)

 4. dr. Onyx pravi:

  Morda razmišljam narobe, samo ne vidim nekega velikega smisla v mreženju, če niso zraven tudi geekice. To, kar se zbira v Kiberpipi izgleda tako, kot bi prišel v Blue oyster bar.

 5. had pravi:

  @dr.Onyx: nc bat.. tudi geekic je precej.. v bistvu cedalje vec, ker so zanimiva predavanja :)

 6. dr. Onyx pravi:

  Sicer sem bil na predavanju v Kiberpipi nazadnje že pred kakšnim letom, samo tam ni bilo ene same ženske. Prisežem pri pokojnem Macu! Zdaj raje hodim na neka predavanja medicink. Kam pa ne povem, ker boste potem vsi drli tja.

 7. had pravi:

  hahah.. pridi sedaj pogledat, pa gremo na kaksen drink.. in obljubim, da ti predstavim kup geekic :)

 8. gyzar pravi:

  sry, sam iphone ni geekovski telefon. ne more bit telefon, ki ga majo vsi stari debeli šefi, geekovski. al pa js česa ne razumem :)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.