Naslov je rahlo zavajujoč. Apple iPada še ni v Sloveniji, vendar smo “geeki” včeraj pred Spletnimi uricami zložili svoje iPhone skupaj in nastal je “kvazi” iPad.
Na srečo se je našel nekdo, ki je imel BlackBerrya in je naredil fotografije (kvaliteta je temu primerna, če bi bilo slikano z iPhonom bi bilo vse skupaj precej boljše!)

8 Responses to Prvi Apple iPad v Sloveniji – 8 iPhone telefonov na kupu

 1. joker says:

  Hehe tole bi bilo zanimivo sestavit v piano :D 9 bi bila že cela klaviatura :D

  ZAnima me, kaj so to spletne urice? Kot predavanja, to se odvija v kiberpipi v k4? Sem gledal stran, vendar ne najdem naslednjih terminov, da bi prišel enkrat pogledat, ali so ta predavanja zaprtega tipa. Me zanima predvsem, ker vidim da se dosti govori o tehnologiji…

 2. had says:

  @joker: vsako sredo so predavanja.. na temo interneta in vsega povezanega s tem – socialna omrezja, programiranje, predstavitve novosti..

  naslednjo sredo je o trendih v mobilnem svetu (kaj bo cez 20 let)..

  poanta spletnih uric, ki so v ex metropolu (zraven K4, tam kjer se kupujejo studentski boni) pa je v druzenju in mrezenju :)

  vabljen!!

 3. Davorin says:

  @joker, stran spletnih uric najdeš na http://web.zen.si/ opis pa na http://web.zen.si/spletne-urice/ … imajo pa tudi Twitter račun -> http://twitter.com/wwwh ;)

 4. dr. Onyx says:

  Morda razmišljam narobe, samo ne vidim nekega velikega smisla v mreženju, če niso zraven tudi geekice. To, kar se zbira v Kiberpipi izgleda tako, kot bi prišel v Blue oyster bar.

 5. had says:

  @dr.Onyx: nc bat.. tudi geekic je precej.. v bistvu cedalje vec, ker so zanimiva predavanja :)

 6. dr. Onyx says:

  Sicer sem bil na predavanju v Kiberpipi nazadnje že pred kakšnim letom, samo tam ni bilo ene same ženske. Prisežem pri pokojnem Macu! Zdaj raje hodim na neka predavanja medicink. Kam pa ne povem, ker boste potem vsi drli tja.

 7. had says:

  hahah.. pridi sedaj pogledat, pa gremo na kaksen drink.. in obljubim, da ti predstavim kup geekic :)

 8. gyzar says:

  sry, sam iphone ni geekovski telefon. ne more bit telefon, ki ga majo vsi stari debeli šefi, geekovski. al pa js česa ne razumem :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.